tirsdag 4. februar 2014

Go to meeting

I skrivende stund sitter jeg og jobber med en presentasjon som jeg skal holde i kveld. Teamet skal nemlig samles for et online teammøte. Genialt når vi er så spredt rundt i Norge som det vi er. Under møtet skal jeg blant annet komme med mine tips og triks. Det er faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd, for selvom jeg har kommet passe langt på relativt kort tid, vet jeg ikke helt hvordan :P Noen tips har jeg derimot i ermet, og jeg håper jentene får stort utbytte av det. Nervøs er jeg allikevel, hvertfall litt ;) Det er mitt aller første teammøte, og det er skummelt nok i seg selv. Jeg skal nok kaste ballen videre til flere av jentene, så dette blir et møte der vi alle bidrar og deler. Det er det beste. Supert å høre andre sine erfaringer!


I dag har jeg vært på behandling og på Rikshospitalet med søsteren min. På veien til Oslo tenkte jeg at det var greit å slippe og tenke på mating og skift av bebis på veien. Hjemover derimot savnet jeg bebisen min, og følte jeg hadde glemt igjen halve kroppen min hjemme. Det er både godt, rart og vemodig og ikke være den med hovedansvaret på dagtid for en periode. Jeg skal nok få lånt hun med meg på en lunsj i ny og ned ja ;) I morgen skal kjæresten og jeg trene sammen, og ellers skal dagen tilbringes hjemme, så da blir det masse tid. Glad for at jeg har mulighet til det!megogmiaNå får jeg fortsette der jeg slapp. Må bare få min kjære femåringen i seng (han har generelt lakenskrekk!) og så må jeg sluke et glass med argi+. Jeg trenger å klarne topplokket litt før det er møtetid! :)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Hvordan er formen til Mia?

monicajensen sa...

Myyye bedre heldigvis :)