fredag 28. februar 2014

Health wealth happiness

Hei folkens!


Jeg håper dere har sett give awayen jeg har gående nå. Hvis ikke, ta en titt på innlegget under og meld deg på :)


I dag har jeg vært sammen med to dyktige og erfarene kollegaer i Mysen. Vi har lagt planer for fremtiden. Vi ønsker å utvide businessen vår globalt, og da er det greit å vite hvordan man på best mulig måte følger opp og hjelper sine aller nærmeste kollegaer igang. Ansvaret med å lage en mal på dette har jeg fått, siden jeg stort sett jobber på den måten. Mine ord og min fremgangsmåte skal altså inn i et hefte som brukes mye i Forever, og det er utrolig spennende. Jeg håper det kan være til hjelp for andre i fremtiden! monicajensenjobbEtter 1,5 time i Mysen, dro jeg videre til Knapstad der svømming og varmtvannbassengtrening ventet på meg. Det er rimelig deilig å være i det varme vannet. Det knaser i hele kroppen min under øvelsene. Jeg er ganske sikker på at det ikke er normalt(?). Besøket i bassenget ble avsluttet med svømming, og det er alltid deilig. Effektiv og god trening.


Nå sover Mia en sen ettermiddagsdupp, før vi skal avgårde i familiebursdag. Etter bursdagen tar Nicklas med seg ungene og drar hjemover, mens jeg tar turen inn til hovedstaden. I dag skal jeg møte gode gamle venninner fra ungdomsskolen. Ønsker dere alle en god helg. I love fridays! :)

Ingen kommentarer: