lørdag 8. februar 2014

Herlig overnattingsbesøk

I går tilbrakte Teo og Mia de siste våkne minuttene i senga til Mia. Det var trillende latter og gledesrop. Teo ville så gjerne overnatte på rommet til Mia, så da ble det sånn. Veldig stas for storebroren, og jeg tror også det var ganske så stas for lillesøster. Hun satt hvertfall i senga si og lo bare av synet av han - selv en stund etter at han hadde sovnet. Lille trultemor. Jeg tror vi vil få nok å bryne oss på i årene fremover, for hun er virkelig noe for seg selv ;) Vi var begge spente på hvordan natten ville gå, men det var absolutt ingen grunn til bekymring. Begge to sov bedre enn de har sovet de siste nettene, og klinte til med sammenhengende søvn - ja, til og med en forholdsvis sen start på dagen (forhold til hva vi er vant til). Noe sier meg at dette ikke blir siste gang de deler rom ;) Søskenkjærlighet er virkelig noe helt for seg selv. At han i tillegg er så inkluderende som det han er, overrasker meg. Han synes det faktisk er gøy å leke med søsteren sin på under 1 år. I dag morres lekte de sammen i nærmere to timer på rommet hans. Vi tok til og med frokosten inne på rommet hans. Det var rundstykker og servelat overalt. Sånn er det når Pappaen i hus er på trening og ikke disker opp med den faste lørdagsfrokosten. Da tar vi familiefrokosten litt rundt omkring ;)


SAMSUNG CSC


Da Nicklas kom hjem fra trening, kom også Eirik en tur. Det er egentlig pappa-helg for Teo, men på grunn av jobb ble det forskjøvet en dag. Etter at de hadde dratt videre, fikset jeg meg for dagen, og så dro Mia og jeg videre til Ski for å spise lunsj med Mamma/Mormor. Nicklas dro til en kompis for å se Liverpool banke Arsenal. Vi hadde en skikkelig jentelunsj på senteret, og litt nytt ble også kjøpt inn til rommet til Mia. Så fort det er på plass, skal jeg vise dere. Jeg tror det blir bra :)


SAMSUNG CSC


Nå er trultemor lagt for natten. Litt senere enn vanlig, men sånn blir det fort i helgene. Alt av dupper har en tendens til å forskyve seg. Hun sovnet etter noen sanger og kiling på pannen, så nå blir det sushi på kjæresten og meg. Helt perfekt. Kan nesten ikke huske sist vi hadde en ordentlig kjærestekveld sammen. Det har vært alt for mye på timeplanen, med syke barn oppå der igjen, og da er det kjærestetiden som fort utgår. I kveld er det vår tid ♡

1 kommentar:

canne sa...

Så herlig med sånn søskenkjærlighet. :) akkurat sånn er det her og. Hun kjeder seg nesten når lillebror sover på dagen og kan nesten ikke vente med å springe inn når han våkner for å leke videre. Så mye glede av hverandre.
gleder meg til å se jenterommet, hihi.

ha en fin kveld