torsdag 20. februar 2014

Honey, I´m home!

Hei godtfolk!


Vi kom hjem i går. Home sweet home. Det er innmari deilig å være bortreist, men det er ekstra deilig å komme hjem igjen :) Jeg valgte å legge bort pc-en på fjellet og heller kose meg med familien, så derfor ble det et par dager "off-line" på meg - med unntak av instagram. Det er så lettvint og kjapt å dele et par bilder med dere der, så ta en titt på insta (@monix87) hvis du vil se noen snapshots fra fjellturen vår :)


I dag startet jeg dagen min hos osteopaten, for deretter å møte en venninne på Egon i Ski for litt jobbprat. Hun ble forhandler for eget bruk i Forever Living for nærmere 10 år siden, men har den siste tiden blitt fristet til å gå fulltid - på sikt. Hun begynte nå i februar med å gire opp, og blir supervisor om få dager. Dette er en mamma med tre jobber fra før av, og hun har virkelig nok på timeplanen sin, men har man lyst får man det til. Så enkelt er det faktisk. Hun har stått på og gjort en super jobb hittil!


SAMSUNG CSC


Vi jobber i to forskjellige team, men jeg ønsket allikevel å dele mine tips når det kommer til teambuilding. På de to timene vi tilbrakte sammen i dag fordoblet hun sitt team - og utvidet businessen sin globalt. Hvor gøy er ikke det?! Litt action gir resultater, og ikke minst det å tørre og bevege seg utenfor sin comfortsone. Vi får ingen fortjenste av hverandres innsats, men om noen år står vi sammen på topp og gir hverandre en kraftig high five :)


SAMSUNG CSC


Nå er det middagstid. Jeg titter innom senere i kveld med litt bilder av rommet til Mia - som i skrivende stund er helt gal i stua. Prater og ler på høyt volum. Hun er så kul :) Vi sees!

Ingen kommentarer: