torsdag 20. februar 2014

Man er ikke eldre enn man føler seg

Egentlig skulle jeg titte innom med bilder av rommet til Mia, men det får bli i morgen istedet. Bildene fikk den nye "bokhyllen" hennes til å se helt skjev ut, og det skal jeg ikke ha på meg, for den er nemlig 100% i vater ;) Bedre bilder må bli tatt i morgen!


SAMSUNG CSC


I stedet viser jeg et par blinkskudd fra Hafjell. Selvom det er innmari koselig med en bitteliten bebis i hus, er det utrolig gøy når de blir litt eldre og kan delta mer. Vi blir mer sammensveiset som familie og kan gjøre ting sammen alle sammen. Denne dagen tok vi med begge ungene og to akebrett opp til en "fjelltopp" og akte ned. Gutta mot jentene. Det gikk selvsagt rolig og kontrollert for seg med Mimsen på fanget. Hun storkoste seg og "sang" hele veien ned til hytta. Jeg hadde seriøst glemt hvor gøy det er å ake. Senere den dagen akte Nicklas og jeg bak hytta. Ja, kun oss to - uten barn. På akebrett. Fy fader, det gikk unna. På magen på akebrettene suste vi ned bakken i enorm fart. Tissa nesten i buksa jeg. At Teo og kompisene tør å holde på sånn som de gjør, forundrer meg. Jeg hylte av glede (les: skrekk)!


SAMSUNG CSC


Nå venter jeg på at kjæresten skal komme hjem fra trening. Vi er på jakt etter en ny serie, mens vi venter på nye sesonger av Suits og Orange is the new black. Har du noen gode tips? Fyr løs :)


// Lik hvis du liker :P

6 kommentarer:

Live sa...

Homeland er veldig bra!

monicajensen sa...

Åh? Hva handler det om? :)

Mette sa...

True Detective: http://www.imdb.com/title/tt2356777/, veldig bra men litt skummel syns jeg.

veronica I. sa...

Sons of Anarchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vibeke sa...

White collar ! Du blir garantert hekta :)

monicajensen sa...

Da skal jeg søke opp det :)