mandag 10. februar 2014

Mandag - jeg liker deg

Jeg har hatt en veldig fin og avslappende dag i dag. Kjenne stresset forlate kroppen og bare nyte. Det er godt med noen sånne dager. Hvis du følger meg på instagram (@monix87) har du fått sett i detalj hva dagen min har gått med til, for jeg har nemlig #timefortime på instagram i dag. Vel, det har blitt både hyppigere og sjeldnere enn én gang i timen, men bilder har det blitt nok av ;)


SAMSUNG CSC


Jeg elsker sjøen. Jeg får en umiddelbar ro i kroppen med en gang jeg er i nærheten av havet. Jeg var ikke klar over at det hadde den effekten på meg, før jeg tilbrakte store deler av forrige sommer ved sjøen enten i Son eller på Jeløya. Fantastisk! En vakker dag skal jeg bo i nærheten av havet. Jeg er overbevist om at det er lettere å stå opp om morgenen hvis du kan lukke opp øynene til sjøutsikt!


Selvom dagen har bestått av ikke annet enn kos, kan til og med kos slite deg ut. Jeg sier derfor god natt nå, og lener meg godt tilbake i sofakroken mens jeg venter på kjæresten min som kommer hjem fra trening når som helst. God kveld :)

Ingen kommentarer: