mandag 3. februar 2014

Nå trenger jeg alenetid

Jeg må lette på sløret; den siste tiden har jeg blitt litt smårar av å gå hjemme og holde på med barn 24/7. Jeg har enkelte ganger hatt problemer med å puste, og når Nicklas har kommet hjem sent på kvelden - og en av to barn fortsatt har holdt det gående - har jeg sett litt gal ut mens jeg frustrert har kommet med setningen; "Nå trenger jeg litt alenetid!" - og så har jeg marsjert inn på rommet og grått mine modige tårer, mens jeg har syntes veeeldig synd på meg selv ;) Haha! JA, man kan faktisk føle seg litt gal av og til når det kun går i stelling, byssing, mating, oppdragelse, diskutering, kos, dulling og babyprat!


SAMSUNG CSC


I dag var første dag av en tre måneders lang pappapermisjon. Jeg kunne kle på meg, pakke vesken min med mac, almanakk og diverse annet, kysse mann og barn hadet bra, og løpe ut døren. Det var befriende, jeg må innrømme det. Arbeidsdagen i dag varte i nøyaktig tre timer, og den ble tilbrakt slik de aller færreste tilbringer arbeidstiden sin; på et kjøpesenter. Det eneste jeg gjorde var å drikke kaffe, le og skravle med folk. Dere skulle bare visst hvor produktivt det er - og ikke minst sosialt :)


Da jeg kom hjem var huset fresht, bebisen min fresh og kjæresten min fresh. Som den morroklumpen han er, gjorde han seg litt gal og kom med setningen; "Nå trenger jeg litt alenetid", før han dramatisk marsjerte rundt i leiligheten. Han er morsom dere.... ;) Han tror nemlig at det å gå hjemme med barn er en lek. Det er i hvertfall det han mener etter dag én ;) Og joda, å gå hjemme med barn er ekstremt koselig, hyggelig og deilig, men etter en god stund merker i hvertfall jeg at behovet for å komme meg ut av barselboblen og ha mer voksenkontakt, merkes. Er ikke det naturlig? Jeg kan dog vende meg til å komme hjem til nyvaskede klær, ren leilighet, et fullt kjøleskap og en fornøyd bebis. Det var deilig :)


SAMSUNG CSC


I morgen står behandling på min timeplan. Det trengs, for jeg har vondt fra topp til tå. Heat lotion er min bestevenn om dagen. Bare det å kunne dra på behandling uten å tenke logistikk er jo helt rart.. Jeg kommer til å føle at jeg mangler en arm den neste tiden!


Til sist vil jeg bare si at det var så GØY å se at jeg ble månedens blogger i Januar hos familieprat.no. Det gir påfyll med energi og motivasjon :)


Ha en fortsatt god kveld!

7 kommentarer:

canne sa...

Så befriende å lese.;) Alle har nok godt av det innimellom.
flink mann! :)

gratulerer med månedens blogger. Velfortjent! :)

monicajensen sa...

Ja, han er veldig flink :)

Tusen takk søte deg!

Hanna sa...

Kjenner meg SÅ igjen. Spesielt siden jeg ikke kjenner så mange rundt her, da blir man ekstra usosial :/

Cecilie sa...

Hei :)

Dette kjente jeg meg så vanvittig igjen i. Sendte melding til søsteren min i dag, om kino. Desperat etter å komme meg ut, og etter jobb skal jeg gå meg en tur. Bare meg! Puhh.. det er så viktig med litt pusterom.

Jeg vil gjerne bestille tannkrem og heat lotion fra deg. Hvordan gjør jeg det? har du nettside?

HIlsen Cecilie :)

send meg gjerne instruks på mail? cecilror@gmail.com

monicajensen sa...

Jeg sender deg en mail, Cecilie :)

monicajensen sa...

Godt vi er flere i samme boks. Pusterom ER viktig! :)

monicajensen sa...

Godt å høre at vi er flere :)