tirsdag 4. februar 2014

På ønskelisten

Jeg er stadig innom sheInside.com og titter på klær. Som nevnt flere ganger før; de har så mye fint til en billig penge. Mange av klærne har det lille ekstra, og det liker jeg. Det er både fraktfritt og tollfritt å bestille klær derfra, bare så det er sagt én gang for alle :)


Her er noen hverdagsfavoritter jeg har merket meg - og alt dette fant jeg under "salg". Eeekstra billig. Er nesten som å spare penger det. Tihi. Jeg vet det er flere som tenker sånn når de handler på salg - jeg er riktig nok ikke én av dem, men det er bedre å handle på salg enn til fullpris ;)sheinsidemonicajensenHva synes du? Har du funnet deg noen favoritter på sheInside? :)

5 kommentarer:

Stine sa...

Hei.
Er Sheinside tollfritt ? Skriver dei ned verdien på pakken, eller refunderer dei det du eventuellt må legge ut for toll ?

monicajensen sa...

Som jeg skriver i innlegget: Ja, de er tollfritt!

Aner ikke hvordan de løser det, men på pakken du får tilsendt står det at det ikke er tollpliktig - og da har jeg bestilt varer over 200kroner. Kan være de sender det som gave?!

Mina sa...

Hei, så supert! Tusen takk for tips av super side. Men hadde det gått an å finne ut hvordan de klarer å sende tollfritt? Kan det være tilfeldig at pakken din ikke ble sjekket? :) Du har en kjempefin blogg :)

monicajensen sa...

Jeg venter på svar fra dem :)

Tusen takk :)

GlassesShop sa...

nice post