lørdag 22. februar 2014

Something new

ENDELIG er jeg her med noen bilder fra rommet til Mia. Tipper dere har sittet spent foran datamaskinen og kun trykket på oppdater?! Vel, bedre sent enn aldri, er det ikke det "dem" sier a? ;)


Jeg ønsket noe annet enn en vanlig tradisjonell bokhylle på rommet til Mia. Noe som samtidig kunne dekorere veggen. Første tenkte jeg på bildelister, men til slutt falt valget på tallerkenhylle, da jeg synes det er feminint og fint på et jenterom. Tre store gipshøl i veggen senere (arghh), kom den opp - og fint ble det. Det var godt å få bøkene samlet på ett sted, og det gjorde seg med litt farger på veggen!


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


Etterhvert skal gjestesengen fjernes, og andre møbler skal inn. Praktisk med en ekstra seng i hus, men såå gøy det skal bli og virkelig ordne på rommet hennes. Tipper det skjer ca samtidig som storebroren i hus skal få stor-gutt-soverom i forbindelse med skolestart. Da går nok et par av han sine møbler videre til lille prinsessa på naborommet ja ;)


SAMSUNG CSC


I kveld kommer verdens snilleste tante Benny. Hun skal passe Mia, mens vi skal ut å spise med et vennepar. Det blir en rolig kveld, for kjæresten skal spille kamp i morgen, men uansett deilig å komme seg litt ut sammen. MEN først er det skiskyting og kaffekos i sofakroken.. Deilig det også ;)

4 kommentarer:

frugravningen sa...

Tallerkenhylle som bokhylle er så fint. Har veldig lyst på en sånn en på alle barneromma her i huset også. Men jeg finner liksom ingen i riktig utformelse eller størrelse. Så det får vente litt.

Malin- Mamma til Lucas Matheo sa...

Så fin den var! Hvor har du kjøpt den ? Det var så fin størrelse på den! Ikke for stor, ikke for liten :)

monicajensen sa...

Tusen takk :) På Nille faktisk.... :)

Canne sa...

Ble kjempefint og koselig :-)