fredag 21. februar 2014

Something old

En av favorittene i vinterkulda er denne deilig ulljakken til Mia. Jeg elsker fargekombinasjonen! Det som gjør den ekstra spesiell er at jeg selv brukte den mye når jeg var liten. Farmor strikket den til meg, og etter det har den blitt brukt av meg, søsteren min og nå Mia. Den ser helt ny ut, til tross for at den er 26 år gammel. Fin, hva?


SAMSUNG CSC


Det er ikke mye arvetøy her i hus. Dessverre. Det er derfor ekstra stas når man kommer over sånne skatter som dette. Denne jakken skal helt klart bli tatt godt vare på. Hvem vet, kanskje Mia får en datter en vakker dag som kan bruke den samme jakken. Det er en koselig tanke synes jeg :)


SAMSUNG CSC


Nå er det kun Mia og jeg som er hjemme. Teo er hos pappaen sin og Nicklas er på trening. Selvom hver dag er en fest om dagen, skal det bli utrolig godt med helg. Kjæresten sa noe om barnevakt og kjærestekveld. Jeg aner ikke hva han har i tankene, men jeg likte det jeg så vidt hørte! Det er lenge siden vi var ute og koste oss på kveldstid uten barn nå. Hva er dine planer for helgen? Jeg titter innom senere i dag, for jeg har jo noe å vise dere ;)

5 kommentarer:

linnchris sa...

Den var kjempe søt! Og ekstra koselig å bruke noe som du selv har brukt:)
God helg!

monicajensen sa...

jaa :) God helg til deg også <3

frugravningen sa...

Så nydelig. Skulle ha hatt mønster til den der!

Mammatiltogutter sa...

Heldig,den er jo kjempe fin. Hadde ikke trodd den var 26 år. hehe

monicajensen sa...

DET hadde ikke jeg trodd heller, før Mamma ble i ekstase når hun så at Mia brukte den :P