fredag 14. februar 2014

Suksess på Valentines Day

Vet dere hva jeg har glemt? Å ønske dere alle sammen en fin Valentines Day ♡ Her hjemme gjør vi vel egentlig ikke så mye ut av den. Nicklas er ikke kjemperomantisk, og jeg er enda mindre romantisk, så for oss holdt det med en god lunsj og film senere i kveld. Kjærestetid rett og slett. Roser og søte kort blir så mye mer spesielt på en annen dag når man overhodet ikke forventer å få noe.


SAMSUNG CSC


Nicklas skal snart dra avgårde til trening, så resten av ettermiddagen og fram til barnas leggetid er det ungene og jeg som styrer showet. Jeg er fortsatt stappmett etter lunsjen, så det blir en enkel middag på Teo og kos i sofakroken med film og stearinlys - som nesten hver fredag. Jeg tror lillemann liker det sånn, kosen og roen som preger fredagskvelden. Hva synes dere om det nye lysfatet mitt forresten? Jeg så noe lignende (kanskje det samme?) på mammakine sin blogg, og falt pladask for det. Nå har jeg også vært på shopping, og jeg synes det ble så fint. Jeg elsker duse farger i interiøret, for ellers kan man bli fort lei (er min erfaring), men med litt harde/mørke farger som bryter er det helt perfekt! Nå gjenstår det å se om Mia klarer å holde fingrene fra fatet ;)


SAMSUNG CSC


I morgen og på søndag skal jeg på kurs fra 09-18 med Jan Ruhe. En singel trebarnsmor som valgte den samme veien i livet som meg, nemlig team marketing og Forever, der også hennes hovedmotivasjon var å ha mer tid med barna og økonomisk frihet. Hun har tjent seg søkkrik med stor S og har virkelig levd drømmen. Nå har barna hennes vokst opp og hun reiser rundt på turné for å dele sine beste tips og råd. Sånt kan man rett og slett ikke gå glipp av. Hun garanterer jo trossalt suksess ;)


SAMSUNG CSC


Ønsker deg en fortsatt fin dag - enten om du feirer kjærligheten til det fulle eller ei. God klem fra meg ♡


// Lik gjerne innlegget, da blir jeg så glaaad :)

4 kommentarer:

Veronique sa...

Hvor har du kjøpt lysfatet? Hva slags busk er det?

Ha en fin kveld!

monicajensen sa...

Det er kjøpt på Åhlens :) Aner ikke hva slags busk det er. Jeg tok bare med meg en grønn kvast jeg ;) *nullgrønnefingre*

Klem fra meg!

Veronique sa...

Du må forresten bytte ut bloggadressen din på Facebook. Det er fortsatt den gamle ;)

monicajensen sa...

Hvilken adr er det? :)