søndag 2. februar 2014

Sykdom, planter og savn

God formiddag!


Vi koser oss hjemme og venter på gutta, som skulle vende nesen hjemover etter et morgenbad. Nicklas har kamp i ettermiddag, så de drar hjem litt tidligere enn resten av gjengen. Vi jentene har en rolig start på dagen. Sov lenge gjorde vi også. Mia klinte til og sov helt til halv ni. Nå skal det sies at vi var våkne et par ganger i natt, så det var deilig å "ta igjen" søvnen på morgenkvisten ;)


SAMSUNG CSC


Etter fem dager på antibiotika, og null bedring, tok jeg en sjefsavgjørelse i går om å avslutte kuren. Den smaker pjuk, jenta brekker seg, og jeg er generelt forsiktig når det kommer til antibiotikabruk, så når den da i tillegg har null positiv virkning i dette tilfellet, var ikke avgjørelsen så veldig vanskelig. I stedet har jeg brukt aloe vera for hva det er verdt. Det var en venninne som tipset meg om det for lenge siden faktisk. Hun har sverget til aloe vera i over 10 år, og aldri gitt sønnen sin en eneste antibiotikakur. Aloe vera har vært løsningen hennes hver gang, med god hell. Nå sier jeg ikke at aloe vera er løsningen på alt. Sykdom skal taes på alvor, og aloe vera er jo overhodet ikke en medisin, men akkurat i tilfellene med hennes sønn har aloe vera vært til god hjelp. Jeg har derfor fylt en pipette med tyntflytende aloe vera gel (som blant annet er ment til den type bruk) og tatt det i ørene hennes (etter tips fra venninnen). Forrige gang tok det knekken på betennelsen, og legen var veldig positiv til det. Denne gangen mente han at betennelsen satt så dypt at det ikke ville ha noen effekt. Vel, hun er i hvertfall i mye bedre form nå enn de seneste dagene, så so far so good. I går lot jeg feberen få gjøre jobben sin, og styrte unna alt som het smertestillende/febernedsettende, og det var nok heller ikke et dumt valg. Nå krysser vi fingrene for at Mimsen blir frisk og rask snart. Hun har hanglet lenge nok!


SAMSUNG CSC


Ellers har jo lille frøken fryd blitt veldig nysgjerrig. Lys, peis og planter er en hit. Vi jobber derfor med å lære henne at det ikke skal pelles på. Jeg satte klare regler for Teo når det kom til sånne ting, så ingen pyntegjenstander eller planter ble flyttet unna når han var liten. Jeg satser på at det blir sånn denne gangen også, selvom denne frøkna er nok hakket mer klåfingra enn det han var ;) Hun forstår klart og tydelig hva "nei" betyr, så når hun klør i fingrene og nærmer seg målet sitt, ser jeg på henne og sier nei. Da stopper hun opp, furter litt og krabber vekk fra både peis, planter og bordpynt. Det gjelder å følge med, for jeg er ganske sikker på at hun hadde angrepet planten om jeg ikke hadde fulgt med ;)


SAMSUNG CSC


Nå blir det GODT å få hjem guttaboys. Jeg har jo egentlig ikke sett dem siden onsdag/torsdag, så savnet er ganske stort ♡

Ingen kommentarer: