mandag 24. februar 2014

Syke barn og store planer

Vi har en syk liten Mims i hus - igjen. Vi har trolig funnet kilden til de gjentatte forkjølelsene, som ofte blir etterfulgt av feber og ørebetennelse. Barnepassen på Avancia. Kilden til mange skikkelig snørrete bakterier. Vi får med andre holde hun borte fra barnepassen en stund, og krysse fingrene for at hun er frisk i litt lenger enn ett kvarter neste gang ;) Fordelen er jo at hun får bygd opp immunforsvaret sitt litt før barnehagestart!


I dag har jeg vært hos øre-nese-hals med Teo. Jeg hadde rett i min mistanke, vann i venstre øre og nedsatt hørsel. Vi skal tilbake i Mai, og da blir det trolig ny operasjon (han har dren i høyre øret fra før av). Har har en tendens til å prate fryktelig høyt, så jeg ble ikke overrasket i dag. Nå håper jeg at det løser seg før skolestart. Det er frustrerende for han og hele tiden bli minnet på "innestemme" både hjemme og i barnehagen, når han egentlig ikke kan noe for den høye stemmen sin. Alt ordner seg heldigvis for snille gutter - også dette ;)


SAMSUNG CSC


Nå har jeg en del å gjøre. Jeg har nettopp satt flere i teamet mitt i gang med en plan mot manager. Veldig spennende å følge dem. Så mange flinke damer/jenter samlet - det lukter suksess :) Vi sees senere i kveld, vi!

Ingen kommentarer: