lørdag 1. februar 2014

Tilbake til virkeligheten

SAMSUNG CSC


Luksusen i Gøteborg tok en bråslutt. Hjemme ventet en veldig febersyk liten jente, som var omtrent umulig å roe ned. Klokken var 10 på kvelden, og jeg hadde en 3 timers lang kjøretur foran meg. Akkurat da vil man bare hjem, fortest mulig. På mørke, ensomme veier, gasset jeg på. Det kan nok koste meg dyrt, for på veien ble jeg tatt bilde av. Auch, den svir! Da jeg kom inn døren like før klokken ett sov hun søtt i sengen sin, og kjæresten satt oppe og ventet på meg. Da var det godt å legge seg i armkroken hans og sove, sliten etter en laang dag full av inntrykk og inspirerende mennesker.


I dag ble jeg vekket av at en liten gutt kom krypende opp i senga. Han ga meg verdens største klem og la seg godt til rette i armkroken min. En helt perfekt start på dagen. Det var så fantastisk godt å holde rundt han. Minutter senere våknet lille frøkna. Full av feber og blank i øynene. Den planlagte Hafjellturen ble derfor satt på is for vår del. Teo og Nicklas er på vei til fjells, mens jeg blir hjemme og pleier Mimsen. Masse folk, inntrykk og action er ikke noe for henne nå. Det kommende døgnet mitt kan nok by på en hel del med byssing, men gutta vil få det gøy. Masse aktiviteter både inne og ute venter på dem, sammen med en haug med andre voksne og barn :)


Jeg kommer med en oppdatering fra døgnet i Gøteborg senere. Nå skal jeg forhåpentligvis få spist litt frokost mens Mia sover. Det føles ut som det er en hel uke siden forrige måltid!

Ingen kommentarer: