søndag 9. februar 2014

Time for time

God kveld ♡


Jeg har hatt en super dag med Mia´n min. Helt perfekt faktisk. Vi har tullet og lekt så masse. Herregud, hun begynner å bli stor, og det er ikke annet enn utrolig morsomt. Jentene i hus kan virkelig kose seg sammen :) På ettermiddagen kom Mamma/Mormor og Onkel Michael på besøk. Da ble det vaffler og litt morsdagsfeiring. En person var veldig savnet i dag, og det var Teo´n min. I morgen kommer han hjem og det er alltid godt. Det føles ofte tomt her uten han. Jeg liker aller best en komplett familie (så klart). Dager der vi alle fire er samlet ♡


SAMSUNG CSC


I morgen har jeg forresten mye kos/gøy på timeplanen. Jeg tenkte å prøve å få til "time for time på instagram". Har sett flere bloggere gjøre det flere måneder tilbake i tid, og siden jeg henger litt etter tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå. Prøve i hvertfall ;) Så hvis du er nysgjerrig på min morgendag må du gjerne følge meg på instagram @monix87. Det eneste jeg kan garantere er at det kommer en del bilder, og så skal jeg prøve å holde det gående time for time. Sees vi på instagram? Det hadde vært hyggelig!


Nå skal huset ryddes og så skal kjæresten ønskes velkommen hjem. Jeg er så uendelig glad for at jeg har alle disse menneskene i mitt liv. Må nesten klype meg i armen for å se at det faktisk ikke bare er en herlig drøm. De skal aldri taes for gitt ♡

Ingen kommentarer: