onsdag 12. februar 2014

#timefortime

På mandag bestemte jeg meg for å oppdatere #timefortime på instagram med hva jeg bedrev dagen min med. Det ble både oppdateringer hvert kvarter og hver andre time, men én ting er sikkert og visst, og det er at det ble sabla mange bilder fra min kant. Jeg tenkte jeg kunne legge dem ut her, så de av dere som ikke følger meg på instagram får tatt en titt på min fine dag. Før var jeg ikke spesielt fæn av mandager, men nå digger jeg dem mer og mer. Sånn er det når man jobber med noe man synes er gøy, og i tillegg får slike flotte dager som dette med på kjøpet :)spaforevermonicajensen1) Klokken 08:17: Jeg har klart å forsove(!) meg, og skulle vært ute av døren for 2 minutter siden. Dagen starter med stress. Sent ute som alltid! 2) Klokken 09:03: Jeg ankommer Son Spa, tre minutter for sent. Møter mine herlige kollegaer i resepsjonen. 3) Klokken 09:45: Vi starter dagen med 1,5 times trening i treningsstudio, og her er selvsagt bildebevis. Godt å starte dagen med å svette litt! 4) Klokken 10: De gærne har det godt! Fremtiden er så lys at jeg til og med må ha på meg solbriller når jeg trener - innendørs ;) 5) Klokken 10:30 Klare for spa! 6 og 7) Kl 10: 45 og 11:30: Nyter livet med herlig utsikt. Det er vakkert i Son. 8)  Klokken 12:15: Nyyydelig lunsj i badekåpa, med bobler og god stemning. 9) Klokken 13: Vi skåler og feirer oss selv :)spaforevermonicajensen21) Klokken 14: Klart for EN HEL TIME med kroppsmassasje. Deilig! 2) Klokken 15: Avslutter dagen på Son Spa med deilig fotbad i "stillesonen" og en god prat med min sponsor, kollega og "ekstramamma", Torun :) 3) Klokken 16:20: Hjemme ♡ Det var så godt å komme hjem til disse to luringene igjen, som begge møtte meg med store smil og mange suss og klemmer. Skulle tro jeg hadde vært borte en hel uke :) 4) Klokken 18: Leker på gulvet med Mia og kjenner at selv en dag på spa kan ta på. Dødstrøtt! 5) Klokken 19:15: Begge barna sover for natten, trygt og godt i hver sin seng. 6) Klokken 20: Svarer på mail. 7) Klokken 22: Avslutter dagen med denne karen i sofakroken med Senkveld på TV-en. Logger av instagram og legger bort telefonen ;)


Dette var altså min dag. En fantastisk dag på Son Spa der velvære og feiring sto på timeplanen. I Forever er man flinke til å feire hverandre og gjøre stas på hverandre. Jeg gleder meg til jeg skal ta med meg mine aller nærmeste kollegaer på det samme. Noe sier meg at jeg kommer til å tilbringe mye tid på spa, for jeg jobber med mange dyktige mennesker :) Vil du vite mer hva jeg faktisk jobber med, kan du kontakte meg på mail: mon_jensen@hotmail.com :)


Nå skal jeg rømme stua. Kjæresten min får anfall og spasmer i sofaen ved siden av meg. Han ser visst på fotballkamp. Jeg skvetter som bare rakkern! Nå hoppet han på meg i sofaen og kysset meg i hele ansiktet. Hva skjer?! God natt og sov godt. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: