tirsdag 25. februar 2014

Vår, du er velkommen!

Hei venner!


I dag har jeg tilbrakt dagen min i Oslo sammen med Cathrine. Hun er en 22 år gammel student fra Bergen, som har valgt å jobbe med Forever Living ved siden av studiene. Målet hennes er å bli manager, så i dag satte vi opp en plan på hvordan hun kan bli det innen ønsket tidspunkt. Veldig gøy å jobbe med ambisiøse jenter. Nå merker jeg også at jeg er mye mer kvalifisert til å hjelpe dem mot sine mål. Det er en god følelse :)


Det som gjorde dagen ekstra fin i dag var vårfølelsen som tok tak i meg. Snøen er borte. Solen varmet faktisk litt. Fantastisk, eller hva? Det er derfor på tide å gjøre klar vinterhuden for sommer og sol. Selvsagt med nydelige aloe vera-baserte produkter fra Forever Living. Den beste solkremen, selv for sart barnehud ( begge to er fri for parabener), scrub som er så mild at den til og med kan brukes i ansiktet, og en fantastisk selvbruningskrem som verken gjør deg stinkende eller gul. For første gang i mitt liv tør jeg bruke selvbruning i ansiktet ;)


SAMSUNG CSC


Kanskje stusser du på at jeg gjør klar vinterhuden for sommer og sol allerede? Jeg er kanskje litt tidlig ute i år, men det er fordi vi reiser til varmen om noen uker. Pappa har invitert oss med til Gran Canaria. Det skal bli så deilig. Vi reiser tilbake til drømmestedet til Teo. Han har aldri glemt oppholdet vi hadde der for 2 år siden - og prater fortsatt om det støtt og stadig. Helt perfekt når håndballsesongen er over og Nicklas er i pappapermisjon. Varme er akkurat hva kroppen min trenger :) Og hvem vet? Kanskje jeg utvider businessen min til Spania også ;) Mange muligheter i Forever!


Nå skal jeg få eldstemann i seng. I dag har vi stått ute i kulda sammen med en haug med andre barn. Det var medaljeseremoni etter årets skirenn med allidretten. Huttetu, det var godt å komme inn i varmen igjen - så fort sola forsvinner blir man nemlig fort minnet på at det fortsatt er vinter, i aller høyeste grad.


Håper dere som titter innom har hatt en fin Tirsdag også :)

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Hei, ser at du formidler aloe vera produkter. Det jeg lurer på; jeg har en sønn på 7 mnd. som sliter med eksem (de lærde strides om dette er atopisk eller ei...), men har prøvd mange kremer/oljer o.l. uten å ha funnet noe som virkelig hjelper mot utslettet og lindrer kløen hans.. Har du noe erfaring med aloe vera mot eksem?

monicajensen sa...

Hei hei :) Veldig mange har gitt meg tilbakemelding om at propoliskremen har hjulpet på tørr, irritert og rød hud, så den anbefaler jeg :) Den brukes på såre stumper, på uren hud, som kuldekrem (inneholder ikke vann) og på tørr/kløete hud her hjemme. Veldig god er den :) Kanskje det kunne vært noe for sønnen din? Verdt et forsøk hvertfall, og den har jo veldig mange andre bruksområder også :) Send meg en mail til mon_jensen@hotmail.com, så kan vi ta praten der :)