mandag 3. mars 2014

11 måneder

I dag er jenta vår 11 måneder. Jeg har blitt fortalt at tiden går fortere med nummer to, men jeg hadde ingen aning om hvor fort tiden virkelig går. Jeg henger ikke med i svingene, og jeg klarer nesten ikke å tro at vår nyfødte skatt fyller sitt første år om bare én måned. Det siste året har gitt oss og vår familie så mye glede. Å gå fra tre til fire har vært en fryd. Anbefales ;) Søskenkjærligheten topper det hele. Bror og søster betyr i hvertfall alt for hverandre her hjemme, og det legger alle som ser dem merke til!


SAMSUNG CSC


Teo var veldig tidlig ute motorisk. Både i størrelse og motorikk kan jeg sammenligne Mia med der han var når han var ca 7 måneder gammel. Samtidig så ligger hun foran i språk. Munnen går i ett sett, og ordene som blir mest brukt på nåværende tidspunkt er; mamma, pappa, bæsj, jaaa, hei, se der og borte/bø. Hun er en glad liten gledesspreder, som med tiden har utviklet en vilje av stål, gorillahyling og dramaqueentendenser. Heldigvis er de tre sistnevnte tingene forbeholdt tiden da hun burde vært i seng ;)


Hun danser så fort musikken kommer på. Hun kan leke for seg selv i lang lang tid på gulvet. Hun trives aller best på rommet til Teo. Hun elsker mat (spesielt mais) og hun ler høyt - veldig ofte. Hun lager grimaser. Hun har hår som krøller seg i korketrekker over ørene når hun blir varm. Hun har lært seg å spytte(!) og synes det er kult. Favoritten: hunden til Teo - den er med henne over alt. Hun sleper den med seg uansett hva. Ellers kan en ball aldri kjede henne, til Pappaens store glede. Han ser en framtidig håndballspiller ;) Vann er gøy. Broren kan herje så mye han vil med henne (hvertfall fram til Mamma stopper leken) og hun synes alt han sier og gjør bare er gøy!


SAMSUNG CSC


Tenk, om én måned er Mimsen vår 1 år. De vokser så  fort opp. Det gjelder å ta vare på her og nå for før vi vet ordet av det flytter de ut. Apropos her og nå; vi skal ut på trilletur og plukke med oss Teo hjem fra barnehagen. Jeg titter innom senere i dag. Klem fra go´jenta mi og meg**

3 kommentarer:

Carianne sa...

Så nydelig hun er <3
Det er veldig klisjè, men tiden går virkelig altfor fort.

skjønne barn du har. :-)

monicajensen sa...

Tusen takk <3

Veronique sa...

Hun er veldig lik Niklas :)