søndag 2. mars 2014

Bli en bedre utgave av deg selv

I den ene venninnegjengen min har det vært mye prat om det i det siste; hvordan man kan bli en bedre utgave av seg selv. Bekymre seg mindre, tenke positivt, få størst utbytte av sitt eget liv og hverdag. De fleste damer har en tendens til å bekymre seg for mye, og jeg er intet unntak. Jeg prøver å skyve de negative tankene bort, men av og til klarer jeg ikke det, og da blir jeg fort både uvel og i dårlig humør. Jeg ønsker å få litt mer kontroll over tankene mine. Tenke mer positivt. Bekymre meg mindre. Smile mer. Rett og slett bli sjef i eget liv.


29.april skal derfor venninner og jeg høre på professor Ingvard Wilhelmsen sitt foredrag på Kolben på Kolbotn. Foredraget hans skal hjelpe oss til å bli sjef i eget liv og ikke la bekymringer styre hverdagen. Jeg håper vi sitter igjen med en liten aha-følelse hele gjengen, for er det noe vi Mammaer har godt av, så er det hjelp til å mestre akkurat slike ting. Bekymrer man seg ikke om barna sine, så bekymrer man seg om økonomien. Det kan være fryktelig slitsomt i perioder når bekymringene tar overhånd!


SAMSUNG CSC


Før Nicklas og jeg ble kjærester hadde jeg nok lett for å bekymre meg vesentlig mer enn hva jeg gjør nå. Jeg tenkte alltid worst case. Siden Nicklas er over gjennomsnittet positiv og tenker at alt ordner seg, så har det smittet over på meg. Jeg prøver derfor å spare bekymringene til klokken 17 hver dag, og bruke det neste kvarteret på å bearbeide dem, og deretter gi slipp på dem. Enklere sagt enn gjort, for Nicklas er nødt til å minne meg på den nye regelen min ca annenhver dag ;)


Bekymrer du deg mye i hverdagen? Har du noen metoder som fungerer mot bekymringer? Del dem gjerne :) Min største bekymring akkurat nå er at barna skal sovne før filmen skal spilles inn.. Av en eller annen grunn har vi to overtrøtte unger i hus som er helt klin kokos begge to. Skulle nesten tro at begge to hadde fått overdose av sukker. Hva storebroren har fått i seg i bursdag i dag vites ikke, men jeg er ganske sikker på at lillemor ikke har rørt ett eneste sukkerkorn i dag.. Ønsk oss lykke til ;)

Ingen kommentarer: