mandag 10. mars 2014

Bursdagsfeiring // Vinnere er trukket

God mandag!


Her startet dagen med flagg, sang, kake, kaffe og pakke på senga. Mannen i hus fyller år og det må selvsagt feires. Mia og jeg sto først opp, så vekket vi Teo, og sammen ordnet vi klart alt. Da vi kom syngende inn på soverommet var det ett smil som nesten gikk trill rundt - og det var Teo sitt :) De to siste årene har både Nicklas og jeg hatt bursdag i helger, og han har vært hos Pappaen sin. Endeliiig fikk han være med på morroa!


SAMSUNG CSC


Nå er partyløven sendt i barnehagen, mens lillemor sover. Nå står det jobb på timeplanen. Nicklas skal hjelpe meg med et par småting. Selvom jeg ikke skriver så mye om det på bloggen, har det ikke vært så greit de siste par ukene iforhold til smerter. Noe har derfor blitt lagt på is, og i dag skal det bli gjort noe med. Bunker med flyers skal sendes ut til teamet og de siste kvitteringene til regnskapet må på plass før det sendes videre til regnskapsfører. Sånne små kjedelige ting, som er veeldig viktig - og ekstremt deilig når det er overstått :)


Før jeg avslutter tenkte jeg å annonsere de tre vinnerene av give awayen jeg har hatt gående. Jeg skulle egentlig gjøre det i går kveld, men etter ungene var lagt for kvelden var jeg helt kaputt selv. Det var tre vinnere, der den første får en aloe heat lotion og en aloe lips. Vinner nummer to og tre får en aloe lips hver. Den er kanskje liten, men den er gull. Et helt lite miniapotek i en bitteliten lips :)


Vinner nummer én: Christina Sand


Vinner nummer to: Anniken


Vinner nummer tre: Rebecca Andrea P.


Send meg en mail, jenter, med fullt navn og adresse, så skal jeg få sendt det til dere :)


Nå får jeg slenge meg rundt. Over halve to do-listen min ble gjort før jeg rakk å poste dette innlegget. Wohoo. Sånn er det når man har mange baller i lufta på én gang ;) Lag deg en fin dag. Sola skinner og jeg er så glad! :)

Ingen kommentarer: