lørdag 8. mars 2014

Dagens antrekk // Spring fever

Når jeg var liten sto jeg klar i shorts med én gang solen viste seg fram etter en lang og kald vinter. Det var fortsatt så kaldt ute at sherox var rette alternativet på føttene, men shortsen, den skulle på - og så ble den raskt tatt av meg igjen og erstattet med både strømpebukse og bukser når Mamma eller Pappa fikk øye på meg. Nå er jeg derimot stor nok til å kunne bestemme selv :) Heldigvis har jeg blitt litt mer fornuftig med årene..


SAMSUNG CSC


Dagens antrekk er mer vårlig enn hva Mars egentlig tillater, men med en tykk jakke utenfor har ikke jeg fryst ett sekund. I tiden fremover kan man ta i bruk en helt ny garderobe. Den man ikke har sett snurten av på over et halvt år. Det er alltid gøy, selv for 5åringen i hus, som nesten ikke klarer å vente med å dra fram sommerklær-og sko ;)


SAMSUNG CSC


Vi har tilbrakt dagen med Mamma/Mormor og tante Isabelle. Litt ordentlig jentetid :) Nå har roen senket seg i huset, og jeg skal kaste meg under dyna og bruke resten av kvelden med "På tur med Dag Otto", før det er sovetid. Har du sett på det? Anbefales. Jeg synes det er veldig artig ;) I kveld er det kun meg. Helt alene. Veldig stille er det her, men innimellom er det godt det også. Gleder meg allikevel veeeldig masse til gutta mine kommer hjem i morgen, fra hver sin kant :)


// Lik hvis du liker

2 kommentarer:

linnchris sa...

Fin du er ♡ Hvor er jakka fra? Og toppen? Stiliiiig :)

monicajensen sa...

Tusen takk <3

Jakka er fra Urban. Den har jeg hatt et par år, og toppen er kjøpt nå nylig på Gina Tricot :)