fredag 14. mars 2014

Du deilige Fredag

Titter innom for å ønske alle en fin Fredag. Her startet dagen med en gåtur i det deilig formiddagsværet, etterfulgt av en sunn og god lunsj. Nå sitter jeg i sofakroken under pleddet, og nyter en varm kopp med argi+. Ja, i dag drikker jeg energidrikken min som te. Plutselig ble jeg en frysepinne nemlig. Koser meg med dagens arbeidsoppgaver og blogging, før turen går videre til varmtvannbassengtrening.


wpid-20140314-121434.jpgwpid-20140314-121428.jpgwpid-20140314-121422.jpg


Vips så er det helg igjen. Gleder meg masse til akkurat denne helgen. I dag og i morgen står familietid på planen, og på Søndag reiser Nicklas til Stavanger for årets siste bortekamp, mens jeg skal på inspirasjonsdag med kollegaer fra Forever Living. Det er alltid en liten fest i seg selv. Fra mitt team kommer det blant annet jenter flyvende inn fra Molde, som skal feires, da de har klatret raskt oppover i markedsplanen. En ting jeg har erfart er at det er enda morsommere å feire andre sin suksess. Det er gøy å se at jentene jeg har veiledet og hatt opplæring med, lykkes. Ambisiøse, flinke jenter :)


Ha en flott Fredag. Nyt den beste dagen i uka ;)

Ingen kommentarer: