tirsdag 18. mars 2014

Fosterstilling

Bah! Gjett hvem som angrep meg i natt? O´den store omgangsyken. Jeg la all min innsats i å spurte til do når jeg kjente kvalmen veltet over meg, og så bommet jeg så til de grader, så det var spy utover absolutt hele badet. Herrrlig jobb å vaske opp når man er helt på felgen!


I dag har alt av planer blitt avlyst. Jeg har tilbrakt dagen i fosterstilling i senga. I skrivende stund føler jeg meg litt mer oppegående, men det er bare hvis jeg holder akkurat denne posisjonen i senga. Jeg er med andre ord verdens kjedeligste mamma i dag, men begge to har vært innom senga mi titt og ofte for å hoppe, tulle, kose og le. Det er koselig, selvom jeg prøver å holde avstand til dem begge. Spesielt eldstemann, som enda ikke har vært gjennom denne dritten - men det er absolutt ikke lett, spesielt ikke når han vil kose. Mannen i hus har kjent på kvalmen i dag han også. Om han er påvirket eller smittet gjenstår å se. Sjansene er vel store for at det er han sin tur den kommende natten. Omgangsyken er noe dritt!


Jeg beundrer lille jenta mi som har hatt smilet på plass de siste dagene til tross for omgangsyken. Hvordan er det mulig? Jeg bundrer også store gutten min for å ha forståelse for at han ikke kunne dra på allidretten idag, som han har gledet seg til i flere dager. Svømming sto på timeplanen. Det var ikke mye gøy å si at han måtte bli hjemme i dag! Heldigvis venter en uke med bading snart :)


Som dere kanskje skjønner, var innlegget tidligere i dag forhåndsskrevet og ble automatisk publisert. Noen ganger er det veldig greit å ha den muligheten ;) Nå skal jeg tilbake i fosterstilling kjenner jeg.. Ønsker deg en fin kveld. Klem fra meg**

3 kommentarer:

Veronique sa...

God bedring!

monicajensen sa...

Takk <3

rebeccaandreap sa...

Masse god bedring til deg! :) akkurat vært gjennom det samme så vet åssen det er..