mandag 24. mars 2014

Happy Monday

Flere som har en god start på uka? Det har jeg. Musikk på badet, selskap av lille happy face i dusjen, en tur til legen for oppfølging av noen blodprøver og nå - hjemmekontor. Pluss på vint vær, så kan denne dagen ikke beskrives som noe annet enn bra :)


wpid-20140324-115153.jpg


Nå skulle jeg egentlig sittet i frisørstolen hos min kjære frisør. Hun og familien er derimot slått ut av omgangsyken, så slik ble det ikke. Planen var å bli "korthåret" før sydenturen. Jeg har dager da det er veldig gøy med langt hår som flommer over skuldrene, men jeg har flere dager der jeg vil rufse det til og ikke tenke noe særlig på hår. Jeg bestemte meg derfor for en god stund siden å ta det bort nå i Mars, så kan jeg heller sette det på senere hvis jeg føler for det. Sykdom ville noe annet denne gangen, men da rekker jeg å bli skikkelig drittlei det før jeg tar det bort, for savnet etter langt, fint hår vil garantert melde seg ;)


Siden jeg plutselig har flere ledige timer i dag, skal jeg bruke dem til noe fornuftig. Kontor. Jeg har lenge hatt planer om å lage et kontorhjørne på kjøkkenet, men aldri fått fingern ut av rumpa. Straks farter jeg inn på Ikea, med mann og barn, for å handle inn litt diverse. Skriver med scanner og kopimaskin er allerede kjøpt inn, så forhåpentligvis har jeg et kontorhjørne på plass i en fei, og det skal bli så deilig! Når det kommer til regnskap fungerer ikke livet uten en ordentlig skriver. Jeg har løpt ned jobben til Mamma, men det er tidkrevende for oss begge, så nå skal det bli digg å få ordnings på det selv!


Ha det fint så lenge. Jeg skal prøve å få lagt ut en give away i kveld, så titt innom :)

Ingen kommentarer: