fredag 21. mars 2014

Hvit eller blå?

Da jeg var liten hadde jeg gyngestolen på bildet under på mitt soverom. Her om dagen tok Bestefar/Pappa den med til Mia. Den ble godt mottatt av lille snuppa, som plutselig så så stor ut når hun satt i den. Kjempefornøyd og stolt :)


SAMSUNG CSC


Min første tanke var at jeg skulle male den hvit. Hun har hvite møbler på rommet, og om ikke lenge flyttes bord og stol inn fra rommet til Teo, som også er hvitt. Selvfølgelig bør gyngestolen males hvit... Men så slo det meg plutselig; hva om jeg beholder den blå? Slik den er i dag? Det bryter litt, og så er det jo trossalt litt sjarmerende å ha den slik den alltid har vært. Jeg tar i mot innspill med stor TAKK. Hvit eller blå? Jeg ombestemmer meg nemlig daglig ;)


Nå skal jeg faktisk finne senga. Formen er ikke helt tipp topp enda, men jeg håper en god natt søvn skal gjøre underverker :)

8 kommentarer:

Trine sa...

Synes den var kjempesøt i blå :)

Dersom du maler den hvit, så kan det tenkes at den mister en del av sjarmen og "forsvinner" i ett med det andre hvite.

God helg :)

monicajensen sa...

Takk for svar :)

Ja, det var det jeg tenkte også, at det er kanskje fint at den skiller seg ut og ikke minst lager litt mer liv på rommet :)

God helg til deg og dine også :)

Cecilie sa...

Behold den i blått!!!! Mia er forresten super SØT !!!!! <3 God helg til deg og dine :)

monicajensen sa...

Jeg heller nok mot det ;) Spesielt etter at flere nå har sagt blå. haha!

Tusen takk. Hun er jo den nydeligste jenta i mine øyne <3 :)

God helg til deg og dine også :)

Bente sa...

Helt klart blå!

Hilde sa...

Blå!!:) er jo jo en del av sjarmen:) hjemme hos mine foreldre står fortsatt den grønne spsiestolen kan tas ned så blir det stol med bord. Mamma har flere ganger ville malt den men da har vi søsken sagt nei. Så koselig av våre barn bruker samme stol alle vi søsken har bruk:t:)

Thea sa...

Helt enig med de over her. Behold den blå. Kjempefin farge! :)

Carianne sa...

Enig med blå :-D
Var en skikkelig fin blåfarge. Fint at ikke alt er hvitt, selv om jeg også tenke som deg først. :-)

Gøy med sånne fine arveting