mandag 17. mars 2014

I kjøkkenvinduet

Selvom påsken er sent ute i år, har vi ønsket både påskevær og påskeliljer velkommen. Jeg fikk denne påskeliljen (og en flaske champagne) fra en veldig god kollega i går. Den fikk plass i kjøkkenvinduet og skaper en god stemning i rommet :)


SAMSUNG CSC


Det er ikke så mye jeg har på hjertet nå. Eller har tid til for den saks skyld. Titter egentlig bare innom for å ønske dere en fin kveld. Her skal barna i seng og så skal jeg kose meg med kjæresten, før det er webinartid senere i dag. Vi holder på å lage en liten film. Fjerde(?) forsøk nå i kveld. Vi får øvd oss i hvertfall :P Satser på at den sitter nå i kveld!


SAMSUNG CSC


Jeg titter innom i morgen igjen. Jeg tenkte blant annet å vise dere litt nytt fra rommet til Mia. Vi sees!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Sett påskeliljen på et kjølig sted på kvelden, så holder den seg lenger :)

frugravningen sa...

Nydelig. Gleder meg til påske :-)