lørdag 29. mars 2014

Ikke vær så jente a!

I dag ble både husnøkler og iPhone levert til hotellet, til vår enorme glede. Vi så for oss det verste, men håpet på det beste - og heldigvis ordnet alt seg, slik det som regel pleier å gjøre til syvende og sist :) Nå kan vi bare nyte resten av ferien vår, og det blir ikke vanskelig. Det er ikke noe problem å ha med seg to små luringer på reisefot. Det er ordentlig ferie for både store og små, uten stress og mas. Det skal jeg fortelle mer om i et eget innlegg tenkte jeg :)


SAMSUNG CSC


Hjemme hos oss er det vel som regel jeg som er den største klovnen. Nicklas roer ned, mens jeg girer opp. Det er i hvertfall den veien det som oftest går - trolig litt motsatt fra andre familier ;) Når jeg tuller og danser er begge barna i ekstase. Mia ler så hun nesten faller om, mens Teo er såpass stor og kul at han noen ganger prøver å holde latteren tilbake, før han også må gi etter for mamma sine festligheter. I kveld da vi spilte minigolf danset jeg rundt han, og han gliste så smilet nesten gikk rundt - for deretter å komme med kommentaren, helt lugn; "Ikke vær så jente a, Mamma!" Jeg kan ikke forklare hvordan han er som person. Han må rett og slett bare oppleves :) Morsom, kul, omsorgsfull, en skikkelig kosegutt, men samtidig tøffere enn toget - med en haug med gode gullkorn på lager. Makan til guttegutt skal man lete lenge etter!


Hans første runde med minigolf gikk over all forventning. At han brukte utelukkende ikke mer enn tre slag per bane, til tross for at vi kunne telle både seks og sju slag, er bare en bagatell - for han smilte seg gjennom runden og koste seg sammen med oss andre. Det er gøy nå som han begynner å bli eldre og har både lyst og tålmodighet til å være med på slike aktiviteter :)


SAMSUNG CSC


Nå sover resten av gjengen, så jeg skal straks finne senga jeg også. Med et smil om munnen. Kvalitetstid med barna fra morgen til kveld, på begge sine premisser, gir meg så enormt mye glede. Jeg har lenge følt at jeg ikke har hatt energi nok i hverdagen til å klare og gi så mye av meg selv som jeg ønsker, men litt sol og varme hjalp godt på formen, for nå er jeg meg selv igjen, og da er det virkelig ekstra gøy å være mamma. Jeg storkoser meg - og krysser fingrene for mange gode dager framover! :)

1 kommentar:

iselinbst sa...

Dere må ha en flott ferie videre :)