onsdag 12. mars 2014

Jeg fant, jeg fant!

For en goood stund siden kræsjet den forrige PC-en min. På den var alle babybilder av Teo, selvfølgelig. Jeg var livredd for at jeg hadde mistet alt sammen. De uerstattelige bildene fra Teo sine aller første år. Jeg har tatt vare på PC-en, for hele tiden har planen vært å oppsøke en "pc doktor" i håp om å få hjelp til å hente bildene ut. I kveld satte jeg meg ned med min eksterne harddisk for å legge alle bildene fra det seneste året over på den, slik at ikke det samme skjer med bildene av Mia sin første tid. Da så jeg til min store overraskelse at alle bildene av Teo lå inne på harddisken. Åh, for en deilig følelse. Bildene av Teo´n min har vært trygt bevart hele tiden - og det er jeg så uendelig glad for!


Juli09 042


Ofte så ser jeg så store likheter mellom Teo og Mia, men jeg tror det henger mer sammen med deres personlighet og fakter enn selve utseendet. En ting som hvertfall er sikkert, er at Teo er klin lik seg selv :) Gøy å se tilbake og mimre. Det føles ut som en evighet siden han var en liten tass som stabbet rundt her ♡


DSC_0665DSC_0699


Nå som Nicklas er hjemme i pappapermisjon er det meningen at jeg skal ta alt som heter jobb på dagtid. Jeg jobber hver dag, men ikke mye om gangen. En liten time her og en liten time der. Helsa og kropp først - og det er jeg glad for at jeg kan prioritere med denne jobben. Jeg er heldig, rett og slett. Det jeg derimot ikke klarer å legge av meg er kveldsjobbing. Jeg er mest effektiv på kvelden. Så i skrivende stund fører jeg regnskap, blogger, poster flyers, følger med på webinar og har teamoppfølging - på én gang. Utrolig nok har jeg kontroll på hva jeg driver med, og sender derfor ikke regnskapet mitt avgårde med posten, og deler "hemmelig" teamprat her på bloggen ;)


DSC_1003


Nå er det visst en kar som venter på meg i sofaen (Neida, han gjør egentlig ikke det. Han spiller Fifa, og håper nok jeg blir sittende her resten av kvelden). Jeg får slenge meg rundt. Girer jeg opp, er alt ferdig innen 10 minutter. Det var gøy å dele noen bilder av den vakre gutten min med dere. De av dere som har fulgt meg gjennom alle år, har nok sett dem før ;) God kveld til deg fra meg!

1 kommentar:

mammakine sa...

Hei du. Svarer her også jeg, for jeg vet ikke om du får det med deg når jeg svarer i mitt kommentarfelt? Akkurat det irriterer meg litt med familieprat. Men uansett. Buksen du lurte på er kjøpt på Vero Moda. Pieces merke tror jeg. Også har jeg revet hull i knærne selv ;-)
Flaks at du fant bildene igjen, for en god følelse <3