onsdag 5. mars 2014

Kickstart på dagen

I dag hoppet jeg fra senga og direkte ned i treningsklærne. Det er godt når man kan starte dagen med trening. Vi leverte Teo sammen i barnehagen, løp om kapp både fra og til bilen, og dro videre til Avancia der en real beinøkt ventet på meg. Jeg eier jo generelt ikke styrke, og i dag var fokuset mitt på bein, rumpe og lår. På de siste rundene med knebøy måtte Nicklas faktisk hjelpe meg opp. Haha. Der sto kvisten Monica med 20kg på skuldrene og trengte hjelp til å komme opp. Skal sies at jeg hadde tatt en del repetisjoner før den tid og utfall, så beina mine var litt kjørt. Nå svikter beina bare jeg bøyer meg ;) Veldig deilig faktisk!


SAMSUNG CSC


Det er gøy når det skjer en liten forbedring. I dag klarte jeg å løfte enda litt tyngre og løpe enda litt lenger. Progresjon. Dagen i dag er også mye mye bedre enn i går. Ikke så vondt, mer energi og klar for resten av dagen. Det er en god følelse, og gir meg motivasjon til å starte dagen med trening oftere. Før jeg ble gravid med Mia startet jeg alltid dagen min med en kopp kaffe på Avancia, etterfulgt av en times trening. Det var helt perfekt. Jeg kom meg opp og ut, fikk trent og hadde resten av dagen foran meg! En vane jeg bør legge til meg igjen..?


I dag skal jeg dra med meg Mia og besøke to venninner. Snuppa er klar for å leke med noen på sin egen størrelse - og det er jeg også :) Lag deg en fin dag. Det holder jeg på med!

4 kommentarer:

lisadrange sa...

ha en fin dag søte deg :)

monicajensen sa...

Tusen takk, og du også <3 :)

malindesiree sa...

Er ikke en bedre start på dagen enn en god forkost etterfulgt av trening :) Gleder meg bare til sykdommen er ute av huset så jeg får kommet meg på trening igjen :)
Ha en fin dag :)

monicajensen sa...

Ha en fin dag du også, og god bedring :)