tirsdag 25. mars 2014

Mitt lille hjemmekontor

I går fikk jeg endelig kontorhjørnet mitt på plass. På kjøkkenet har vi hatt en "dødplass" i kroken ved siden av kjøleskapet. Den kroken har blitt brukt til oppbevaring av rot. Lenge har jeg tenkt at jeg skal lage meg et kontorhjørne der, men dere vet - ting tar tid. I går bestemte jeg meg for at nå måtte det fikses, og da ble det fikset. Endelig! Jeg er veldig fornøyd med mitt lille hjørne, og utrolig nok så føles det ut som at jeg "rømmer huset" når jeg setter meg ned her. Da er Mamma på jobb og er liksom ikke tilgjengelig. Det er deilig (et must) når man jobber hjemmeifra!


SAMSUNG CSC


Til høyre for meg er kjøleskapet og rett bak meg er varelageret mitt. Det noe stusselige varelageret. Jeg fyller opp støtt og stadig, men det røskes ut før jeg omtrent rekker å sette det på plass i skapet. Sånt liker vi :) Selvom jeg kan bestille inn varer fortløpende, er det deilig med et lite varelager i hus. Her om dagen hadde vi sameiemøte. To aloe heat lotion ble solgt under møtet. Da var det godt å bare kunne hente det fra skapet, sånn at de fikk kremene i hånden der og da. Hils på styreleder for 2014 forresten. Nicklas lo godt når han hørte det. "Ja, du som liksom ikke har nok å drive med om dagen!", var han sine ord. Vel, det ble visstnok enstemmig, uten at jeg hadde så mye jeg skulle ha sagt på det ;)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Nå skal vi straks komme oss innover til byen. Vi la merke til at Mia plutselig hadde strekt seg over natten, så nå må bilsetet byttes. Jeg er nazi på bilsikring, så det må fikses asap. Jeg kan ikke forstå meg på de som setter barna sine i gamle seter med slappe seler, i forovervendt bilsete fra de er bittesmå. For ja, det er dessverre flere av dem. Hvis uhellet skulle skje, skal jeg vite at jeg har gjort det jeg kan for at mine barn sitter trygt hvertfall. Barnas Hus er derfor første stopp. I mellomtiden kommer vaskedama vår for å shine huset før avreise. Det er luksus det. Hun er her to ganger i måneden. Anbefales virkelig! Vi bestemte oss for å ha vaskedame når jeg var gravid med Mia, og det har hjulpet oss masse. Hun gjør alt det vi ikke gidder å gjøre. Som for eksempel å vaske dusjkabinett, kjøkkenskap og lister. Det er fryd å komme hjem til nyvasket leilighet!


Vel, got to go. Ha en fin Tirsdag. Sola skinner og da blir man jo så glad :)

2 kommentarer:

Pelle sa...

Hei, Monica. Så fint det ble. Jeg hadde selv planer om å bygge mitt eget lille hjemmekontor i går. Når jeg hadde hentet pakken fra Ikea hjem så virket det som om det var deler som manglet. Det var så kinkig å sette sammen at det var plater hvor det knakk av biter. Bruksanvisningen var utrolig vanskelig å lese. Til slutt ble jeg så frustrert og forbanna at jeg tok skiftenøkkelen og knuste alt som jeg hadde bygget i vilt raseri. Nå føler jeg meg så demotivert at jeg ikke vet om det blir noen hjemme-business.

Cecilie sa...

Så fin kontorkrok du har fått deg :)

God tur til dere alle fire :)