tirsdag 18. mars 2014

Motivasjon i hverdagen

Jeg har alltid vært en sucker for motivasjonsbilder. De av dere som har fulgt meg lenge husker kanskje de innleggene mine som kun inneholdt motivasjonsbilder? De dukket opp i ny og ned. Gjerne i perioder da jeg trengte å finne fram litt ekstra styrke. Ofte på ensomme kvelder når Teo sov. Disse motivasjonsbildene som jeg postet hjalp meg mye. De minnet meg på at jeg er en sterk person, som har så mye pågangsmot, omsorg og kunnskap inni meg. De hjalp meg til å innse at jeg ville avslutte dagen med hodet hevet, for jeg er ikke en type som legger meg ned og gir opp. Man lever bare én gang, og jeg ville/vil gjøre det beste ut av mitt liv og min situasjon. Jeg opplevde også at flere av mine lesere ga tilbakemelding om at bildene jeg la ut også hjalp dem. monicajensenmotivasjonFortsatt den dag i dag bruker jeg motivasjonsbilder for hva det er verdt. Jeg har maange av dem lagret på macen for å si det sånn. Jeg er en visuell person, og disse bildene hjelper meg mye i hverdagen. Jeg finner fighteren i meg på de tøffe dagene, og innstiller meg på å kicke ass fremfor å gi opp. Publiser et fint bilde, sleng på den rette teksten, og topp det hele med en fin sang - jeg blir helt solgt, og det kan forme resten av dagen min :)monicajensenmotivasjon2Bruker du motivasjonsbilder i ditt liv? Søsteren min er lik meg. Hun har flere album proppet med motivasjonsbilder. Trenger jeg litt inspirasjon, snuser jeg alltid innom hennes album ;)

1 kommentar:

Annette sa...

Fine ord! Den siste, om bossy jenter, likte jeg veldig godt! Den skal rett opp min datters rom =)

Btw. Fet sang den der, Clean Bandit - rather be