torsdag 13. mars 2014

Natural Detox

Natural detox består av en hel pakke med godsaker for deg som ønsker en naturlig rens av kroppen. I denne pakken får du kosttilskudd som er ekstra godt for kroppen under en detoxperiode, motivasjon og veiledning, musikk som gir energi og ikke minst et oppskriftshefte med ideer, forslag og matretter til hva du kan spise under detoxperioden. Du kan spise så mye du måtte ønske. Tanken er ikke å sulte seg selv, du må bare spise riktig - slik at kroppen får den naturlige rensen vi søker ved hjelp av kosten. Her er allerede handlelisten proppet med nye smaker, og vi gleder oss til å sette i gang. Jeg gleder meg i hvertfall ;)


Her er fem gode grunner til hvorfor du bør unne kroppen din en detox i ny og ned.


1) Øke energien: Har du en tendens til å være forstoppet, ufokusert eller føle at du har mangel på energi? Dette kan være symptomer på at slaggstoffer blokkerer filtreringsorganer, som leveren og nyrene, og de naturlige utrensingskanalene i kroppen din. Mat som er dyrket frem ved hjelp av kjemikalier, prosessert mat, forurensning og klorbehandlet vann gir godt grunnlag for produksjon av slaggstoffer i kroppen.


2) Gjøre kroppen mer motstandsdyktig: Fordøyelsessystemet og leveren vil oppleve en overbelastning hvis du spiser hurtigmat, opplever stress under måltidene eller spiser mat som ikke er egnet for din fysiologi. Dette vil så føre til en oppsamling av slaggstoffer i kroppen din. De første symptomene som vil vise seg er mangel på energi og tretthet. Hvis ingenting blir gjort kan disse slaggstoffene etter hvert forårsake helseproblemer. En detoxende rensekur i overgangen mellom hver årstid vil hjelpe kroppen din med å unngå dette.


3) Bedre fordøyelse: En naturlig detox vil fjerne slaggstoffer fra fordøyelsen din. En slik kur vil forbedre forbrenningen din, noe som gjør at kroppen din vil produsere friskt kroppsvev i stedet for slaggstoffer. Dette kan ofte merkes på at overflødig fett forbrennes bedre av fordøyelsen. Det vil bli mindre problemer med fordøyelsen, mindre luft i magen og mindre oppblåsthet.


4) Finere hud: Hvordan du ser ut blir veldig påvirket av hvordan du føler deg. For å få tilbake den gamle gløden du en gang hadde i huden kan det hjelpe å ta en skånsom lever- og tarmrens ved hjelp av urteprodukter. Dette er naturens egen ansiktsløftning. Har du masse slaggstoffer i kroppen, vises dette også på ditt ytre.


5) Det er trygt og uanstrengt: Med Natural Detox går du gjennom en gradvis, naturlig og trygg renseprosess. Du vil i tillegg få veiledning til hvordan du kan lage mat som er godt for kroppen din, fra bunn av.


Ta vare på kroppen din, det er den du skal dele resten av livet ditt med :)


Hvis du ble nysgjerrig kan du kontakte meg på mail: mon_jensen@hotmail.com. Ha en glad dag :)

11 kommentarer:

mamma til 4 sa...

Hei. Jeg lurer på om kan ei ammende bruke aloe viera drikken? Og hva er prisen på en sånn flaske?

monicajensen sa...

Hei hei :) Jada, ammende kan drikke aloe vera. Aloe vera er en grønnsak, så det er bare bra :) Hva er mailadr. din? Så kan jeg sende deg en prisoversikt per mail :)

mamma til 4 sa...

Så bra :) fikk du mail adresset mitt?

monicajensen sa...

Da har jeg sendt deg en mail :)

mamma til 4 sa...

Takker :) jeg får se på den imorgen. Flott blogg forresten :)

monicajensen sa...

Tusen takk, det var koselig å lese <3 :)

Sarah sa...

Hei :) kan du sende meg pris på detox-pakka? Hva trenger man i tillegg? :)

Hanne sa...

Kan du sende meg pris oversikt? :)
Er det slik at man går ned i vekt av dette? kan sende info med på eposten! :-)

monicajensen sa...

Det skal jeg gjøre :) Alt du trenger er med i pakken, bortsett fra ingrediensene til matrettene :) Det følger med oppskriftshefte, slik at du kan lage nydelig mat som har en detoxende virkning på kroppen :) Jeg sender deg pris på mail litt senere i dag :)

monicajensen sa...

Jeg sender deg mail litt senere :)

Stine HH sa...

Hei :)
Jeg er veldig interresert i den natural detox pakken. Nå har jeg forhørt meg med 3 forskjellige forever living selgere og fått veldig forskjellige priser. Så jeg lurer da på hva du selger denne pakken for? :)
Mvh Stine