tirsdag 25. mars 2014

New hair

....eller skal jeg si old hair is back?


Extensions er borte. Håret er klippet og farget. Det er utrolig uvant. For det første føler jeg at jeg ikke har hår igjen på hodet. For det andre så er det litt nedtur med slitt hår, for nå vises det godt igjen hvor slitt mitt eget hår faktisk er. For det tredje er det uvant med balayage (en form for ombre) som jeg bestemte meg for i siste liten. MEN for det fjerde; så utrolig deilig for hodebunnen min å få puste igjen. Jeg kjenner at den er både sår og øm etter flere måneder med extensions. Det skal bli godt å slippe det lange håret som krever mye stell når vi skal reise sydover :)


1484921_10154020615065438_1943356591_n


Vi reiser...snart, og vi har ikke begynt å pakke enda. Her skal det pakkes for fire personer, og jeg har ikke funnet fram så mye som en sokk. Det eneste som ligger klart er verdens nydeligste badedrakt, som Mamma/Mormor har handlet inn til Mia. Tidenes minste lille sak :) Heldigvis har jeg skrevet pakkeliste, så det gjelder jo bare å følge den. Nå er den riktig nok flere mil lang, men vi kommer nok i mål, og får med oss både klær og toalettsaker på denne ferien også ;)


Avreisedag er ikke noe jeg gleder meg spesielt til. Man sitter ikke akkurat og driter regnbuer når man er på et fly i seks timer med to små barn.. Det kan bli en tålmodighetsprøve, samtidig er det ikke en ny opplevelse for oss. Jeg har flydd med Teo mange ganger, og som regel har han stått i setet og trykket konstant på den ene knappen han ikke får trykke på; cabincrew - men vi har da kommet oss gjennom flyturene hver gang, med smilet hvertfall delvis på plass ;) Uansett er det så verdt det når man kommer fram til palmesus og solstråler som varmer. Er det noe hele familien trenger nå, så er det det. Deilig!


10013889_10154020615075438_2006928746_n


Nå får jeg slenge meg rundt. Veldig fort slenging rundt faktisk. Jeg har jo trossalt planer om å få med meg dagens episode av Paradise Hotel også.. Haha! Prioriteringer, folkens ;) Ha det fint så lenge. Jeg titter nok innom i løpet av uka :)

1 kommentar:

Cecilie sa...

Du blei jo kjempefin på håret! god tur til SOLA :) ikke misunnelig i det hele tatt ;)