mandag 24. mars 2014

New in // God stemning

Vi fikk tatt oss en tur på IKEA i dag, og kontorhjørnet på kjøkkenet er på plass. Det ble så fint. Mitt eget litt hjørne til meg og min jobb. Helt perfekt. Jeg skal vise dere i morgen ;) Alt av kontormateriale som jeg har hatt litt overalt har endelig fått et fast sted, og vips ble det mye mer ryddig her. Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, så et system i sysakene er et must. Helt utrolig at jeg har holdt ut så lenge med null system. Nå venter jeg bare på skriveren, så er det meste på plass :)


Litt andre småting ble også med hjem fra IKEA. Man kan ikke ta turen dit uten å kjøpe med et par ting ekstra. Jeg hadde med meg Mr.stressapåikea, så vi mer eller mindre løp gjennom hele bygningen. Flaks for lommeboka kaller man det ;) Jeg er uansett veldig fornøyd med det lille som ble med hjem. Blomster, vaser, puter - en helt ny stemning i rommet. Koselig!


SAMSUNG CSC


Nå er eldstemann lagt for kvelden. Det var så deilig å få han hjem igjen i dag. Han løp i kjent stil rett ut døra for å være sammen med kompiser, men nå før leggetid fikk vi litt kosetid sammen. Luringen, som vet godt at vi har savnet han, fikk full kroppsbehandling - med kiling på både rygg og bein, fra mammaen og bonuspappaen. Han vet å utnytte situasjonen ;) Samtidig tar jeg i mot all kos jeg kan få fra han med åpne armer, for nå merkes det godt at han har blitt eldre og får litt andre prioriteringer. Kompiser står desidert øverst på lista om dagen. Wææ, det er så uvant!


Jeg titter innom i morgen igjen for å vise fram kontorhjørnet mitt. Jeg håper jeg også får lagt ut give awayen som jeg har på vent. Planen er å få lagt den ut før avreise, men jeg tør ikke love noe. Uansett så vil den komme, før eller siden :) Vi sees i morgen. Ha en fortsatt fin kveld!

Ingen kommentarer: