søndag 9. mars 2014

Oppe og hopper

Det herlige vårværet som dro meg opp av senga i går (med god hjelp fra Mia..), forsvant like fort som det kom. I dag er vi tilbake til vind, grå himmel og regn. Ah! Gi meg vår. Vår gir meg så vanvittig mye! Det var dagens værmelding. Jeg bare følte for å sutre litt over noe ingen kan noe for - været. Det O´store samtaleemnet uansett hva!


SAMSUNG CSC


For all del, dagen startet bra og vi kom oss opp til tross for gråværsdag. Vi startet dagen med å lage hytte i senga. Jepp, Mia og jeg. Du merker at datteren din har blitt stor, når hun finner glede i å gjøre sånne ting. Det var helt tilfeldig at jeg løftet dyna over hodet vårt med beina mine, og hun ble helt vill. Hoppet opp og ned, lo og var bajas på 1-2-3. Det neste kvarteret tilbrakte hun under dyna, med meg og dyna som telt. Små barn, enorme gleder. Da kom energien fort snikende hos meg også, og vi var for alvor klare for dagen :)


Nå er frokost og kaffe på vei ned i magen, og jeg funderer på hva vi skal finne på i dag. Gutta kommer ikke hjem før i ettermiddag/kveld, så vi har mange timer å slå ihjel før den tid. Hva gjør man på en grå søndag?


Før jeg runder av for å stelle både liten og stor for dagen, tenkte jeg å minne dere på give away´n jeg har gående nå. Jeg trekker tre vinnere i kveld. Det er ca 3 stk som har meldt seg på, så vinnersjansene vil jeg si er relativt store. GOGOGO!

Ingen kommentarer: