onsdag 19. mars 2014

På beina igjen

Å våkne opp i dag og kjenne at jeg var klar for litt mat igjen, det var deilig. Den uggene følelsen slipper ikke helt taket før man får litt mat i magen. Det så ut som Nicklas skulle gå i mine fotspor i går kveld, men også han våknet opp og følte seg fin i dag. Vi krysser derfor fingrene for at omgangssyken har dratt herfra for denne gang. Det er lov å håpe hvertfall ;)


SAMSUNG CSC


Med ny energi og en glad mage, har musikk og dansing vært en stor del av vår formiddag. En av flere favoritter om dagen er denne sangen. Jeg hørte den for en liten stund siden da jeg sto i kø på Gina Tricot. Plutselig tok jeg meg selv i å danse. Det er enkelte sanger som gir humøret en skikkelig boost, og denne sangen er en av dem ;) Hva synes du? PS: Det er obligatorisk med høyt volum!


Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne)


Før jeg avslutter for nå, tenkte jeg å tipse dere om en liten ting. I kveld klokken 21 har vi noe som heter webinar. Det er en online presentasjon, der forretningen i Forever Living blir presentert. Hvis du er litt nysgjerrig på hva jeg faktisk jobber med, kan du ta kontakt, så skal jeg sende deg en link. Det er gratis og uforpliktende, og ingen kan se eller høre deg. Mitt tips til deg, er: våg å ta sjansen. Du lever bare én gang! Jeg har en jobb som gir meg tonnevis med energi, morsomme opplevelser, masse personlig utvikling og en enorm frihet. Sånt vokser ikke på trær!


Jeg titter innom senere med noen bilder fra rommet til Mia. Sees!

Ingen kommentarer: