torsdag 20. mars 2014

På jenterommet // Gåvogn

Jeg må seriøst slutte å skrive at jeg skal titte innom senere med et innlegg om ditt og datt, for jeg klarer nesten aldri å holde det. I går hadde vi besøk, og så ble jeg sittende med regnskap som jeg skulle levere i dag, og vips så var det tid for å se på serier med kjæresten i senga før leggetid. Bedre sent enn aldri er det uansett, og i dag skal jeg vise dere Mia sin veldig jentete gåvogn ;) Den er så søt synes jeg!


SAMSUNG CSC


Hun fikk den av Mormor/Mamma i julegave, men det er først nå vi har skrudd den sammen. Hun er ikke i nærheten av å gå enda, men å ta leker ut og inn av den er veldig gøy. Dukken som ligger i vognen er min favoritt fra da jeg var liten. Lissi heter hun, og hun var med meg absolutt hele tiden. Mamma har sydd på armer og bein x-antall ganger, for den ble godt brukt foråsiresånn.


SAMSUNG CSC


Jeg har et lite håp om at Mia skal ha Lissi som favoritt også, men foreløpig er det bare én som troner den plassen - og det er den slitne, møkkete bikkja som hun drar med seg overalt. Teo fikk den da han var liten, men den har aldri vært spesielt poppis hos han. Mia la sin elsk på den hunden for noen måneder siden, og selv da hun slet med å krabbe, dro hun rundt på vovvoven sin, som den blir kalt. Nå er den så full av matrester og diverse at den trenger en skikkelig runde i vaskemaskinen. Så foreløpig er det vovvoven som får hedersplassen i gåvogna når Mia styrer showet - noe hun som regel gjør ;)


SAMSUNG CSC


Senere i dag... Ja, nå gjør jeg det igjen, men denne gangen skal jeg holde det.. Senere i dag titter jeg innom med et gulltips til de av dere som sliter med uren hud. Fantastisk effektivt er mine ord! Titt innom :)

Ingen kommentarer: