søndag 23. mars 2014

Pink Party

large


Etter flere dager med skrall form etter omgangsyken, bestemte jeg meg for å prøve meg på fest i går kveld. Min kjære venninne, Lena, skulle feire sine 26 år. Pink Party var tema. Jeg liker riktig nok å kle min datter i rosa, men jeg eier ikke ett rosa plagg selv. Heldigvis fant jeg et billig lyserosa skjørt på Gina dagen i forveien, og Nicklas dro på seg den ene rosa-ish skjorta han hadde i skapet sitt, og så var vi good to go :)


Rundt midnatt fikk vi en telefon om at barnevakta hadde fått omgangsyken også, så da kjørte vi hjemover igjen - etter noen fine og sosiale timer. Når vi la oss for kvelden utbrøt jeg "ååh, det var deilig å legge seg til fornuftig tid i stedet for å dra ut!". Nicklas var helt enig. Og DET, mine damer og herrer, er beviset på at vi er to småbarnsforeldre som har grodd fast i sofaen vår på lørdagskveldene - og trives helt suverent med det. Haha!


Nå skal vi dra til Ski for å trille tur i vårværet sammen med Mamma/Mormor. Senere i kveld er det årets siste seriekamp i Herulf, og et nytt kapittel begynner - hvem vet hva det vil handle om ;)


Ha en fin Søndag, folkens! :)

Ingen kommentarer: