lørdag 22. mars 2014

Rise and shine

SAMSUNG CSC


Hva er vel bedre enn å starte dagen klokka seks på en lørdag? Da hadde vi selskap av to trøtte unger, som ikke innså selv hvor trøtte de var. "Heldigvis" fant de fort energien, og da var det bare å komme seg opp av sengen i en fei. I dag sto vi begge to opp med dem. Hele happy family satt altså og blomstret på kjøkkenet kvart over seks i dag morres. Rise and shine!


Fordelene ved å stå opp så tidlig er forsåvidt mange. Jeg har rukket å pakke varer som skal sendes ut i dag, jeg har gulpet over en kopp kaffe (kaffe og jeg er fortsatt ikke helt venner etter omgangsyken) og jeg har fått masse kvalitetstid med solstrålene - som faktisk er i sitt ess på morgenen, etter mange timer søvn. At jeg nå føler for å legge meg litt nedpå, før klokken er åtte om morgenen, er en av baksidene ;)


Nå skal barna stelles for dagen. Teo skal videre til Pappaen sin. Mia og jeg skal trille ned på postkontoret etterhvert. Men aller først må den halve brødskiven med leverpostei, som henger fast på kinnet hennes, vaskes bort :) Hun har endelig fått sansen for brødskiver!


Ha en fin en. Det er lørdag, og det er alltid en god følelse :)

Ingen kommentarer: