fredag 28. mars 2014

Selskapsreisen

Herr og fru surrehue er på tur. Det har resultert i at hus/bilnøkler, iPhonen min og vovvoven til Mia er sporløst forsvunnet. Når jeg tenker på det får jeg angst, men når jeg klarer å fortrenge det, koser jeg meg. Det er så deilig for både store og små med sol på kroppen og ordentlig varme. Ungene er i lykkerus og har smilt siden vi landet :)


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


Egentlig titter jeg bare innom for å fortelle at vi har det bra. Ja, vi har kanskje mistet et par ting, og risikerer derfor å bli boende på Gardermoen når vi kommer hjem til Norge igjen - men ungene har vi i det minste styr på da, og det er jeg veldig fornøyd med :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Håper alle mine fine lesere har det fint. Følg meg gjerne på instagram. Det er litt lettere å oppdatere dere derfra når vi er på ferie. @monicajensenorg heter jeg der ;) Nattaklem fra meg**

1 kommentar:

carianne sa...

Ånei, stakkar. Blir helt dårlig av å tenke på det dere mistet...
SÅ frustrerende!

Men godt dere kan kose dere likevel.. :-)
Fortsatt god ferie!