onsdag 12. mars 2014

Stram opp

Mia er så heldig som har en Farfar som stiller opp som barnevakt hver onsdag så Mamma og Pappa får trent sammen. Da slipper hun å være på barnepassen og bli proppet med basselusker, og vi får litt kjærestetid sammen. I dag tidlig leverte vi bilen min på verkstedet og så jogget vi bort til Avancia. Der ventet en styrkeøkt for oss, før vi gikk tilbake til verkstedet. Helt perfekt!


wpid-20140312-174252


Vanligvis trener vi i studio. Nicklas foretrekker det, og det kan jeg igrunn forstå. I dag kom vi derimot tidsnok til å være med på "Stram opp"-timen. Jeg klarte å overtale Nicklas til å være med, men det blir nok siste gang - hvertfall for han ;) Jeg tror han følte seg litt malplassert blant alle damene, pluss at jeg tror han fikk fint lite ut av økten. Når det er maks 5kg vekter å jobbe med, blir det litt i letteste laget. På det meste holdt han tre vektskiver i hver hånd, og jeg så fortsatt på han at det ikke ga han stort. Når sant skal sies så blir jeg tusen ganger mer sliten av å bli pushet av Nicklas oppe i studio enn hva jeg ble av dagens time. Vi avsluttet med knebøy i studio før vi trasket av gårde. Fremover må jeg ha mer fokus på mageområdet. Det er jo det eneste steder jeg legger på meg, og det gjør ikke noe om babyhulen strammes opp litt før bikinisesongen. I tillegg så er det ekstremt stort forbedringspotensiale på kjernemuskulaturen min..


Nå sitter jeg på badet og blogger, mens ungene bader. Det er veldig koselig med en bitteliten bebis i hus, men det er også deilig når de blir litt større og hakket mer selvstendige. 1års alderen er jo helt fantastisk - og tenk, om 3 uker har vi en 1åring i hus :)


Nå skal barna opp av badekaret. Mormor/Mamma kommer snart på kaffe. En av mange hverdagsgleder!

Ingen kommentarer: