søndag 2. mars 2014

Sundayfunday

To rastløse og sosialsyke foreldre tilbringer denne Søndagen hjemme, med null planer. Da blir det mye musikk, dansing og tulling. Storebroren i hus er levert i barnebursdag hos en kompis, og siden foreldrene er gode venner av meg, ble jeg med inn en tur. Jeg rakk å kaste i meg en kopp kaffe og sluke en pølse, før sønnen min viste på sin måte at han ville at jeg skulle dra. Han pekte på meg, pekte ut døren og latet som han kjørte bil. Jeg tok hintet. Det er kanskje ikke så kult å ha med mammaen sin i bursdag når man er stor gutt?!  Kanskje jeg rekker å kaste i meg et kakestykke i forbindelse med henting ;)


SAMSUNG CSC


Mens Teo er i bursdag har vi lekt med Mia. Både Mamma og Pappa sin oppmerksomhet 100% rettet mot henne. Det er både morsomt og slitsomt. Etter en halvtime med lek på gulvet var hun så sliten at hun frivillig stupte i seng. Så da benytter jeg anledningen til å blogge litt, mens kjæresten ser på håndball. Hva resten av dagen har å by på gjenstår å se. Det ser ut som det blir en rolig dag her hjemme. Det frister ikke akkurat å gå ut i dette været (snø/sludd). Store og små teller ned til ferie, som er om noen få uker. Spesielt Teo klarer nesten ikke vente. Det skal bli gødt med litt varme!


SAMSUNG CSC


I kveld skal noen kollegaer og jeg spille inn en film. Fra hver vår stue, bak hver vår datamaskin. Superkleint mens det står på, men resultatet blir nok bra. Vi holder pusten mens innspillingen pågår, og puster/ler ut når det hele er overstått. Dette er et klipp gamle-og fremtidige kollegaer kan både se og bruke som et hjelpemiddel i sin business. Alt handler om å hjelpe hverandre i denne jobben, og det synes jeg er fantastisk. Her deler man erfaringer, tips og råd - og gjør hverandre gode!


SAMSUNG CSC


Nå skal Teo´n bli hentet :) Håper du og dine har en fin Søndag. Bla deg litt nedover på siden og ta en titt på give away´n jeg har gående nå. To fantastiske produkter som blir mye brukt her hjemme. Både på ømme muskler, stikk, sår, voksesmerter, tørre lepper og i badevannet. Produkter som kan brukes til så mangt ;)


Sees senere!

2 kommentarer:

Veronique sa...

På det første bilde, så har Mia veldig lyst å reise seg opp :)

Snør det hos dere? Her snør det som bare det :(

Ha en fin ettermiddag!

monicajensen sa...

Ja, her snør/sludder det skikkelig :( Var klar for vår jeg nå!!

Ja, hun har nok lyst, men er forsiktig av seg, så hun venter nok enda et par uker ;) Har reist seg én gang!

Ha en fin ettermiddag du også :-*