lørdag 15. mars 2014

Vi kan se ut!

Dette har vært en effektiv lørdag, og det aller meste på to do-listen kan vi krysse av. Vinduene fikk seg til og med en etterlengtet vask. Det er ingen hemmelighet at det ikke er det morsomste jeg gjør. Nå var det så ille at vi ikke så ut av dem, og da måtte jeg trå til. Heldigvis går det fort når man først er i gang.


SAMSUNG CSC


Midt under bilvasken kastet Mia opp. Det var en liten strek i regninga. Vi så for oss en spysjuk familie, men heldigvis ble det med den ene gangen. Hva som var årsaken, vet jeg ikke, men resten av dagen tok vi det med ro inne. Hun har heldigvis vært i godt humør. Spist litt mindre, og var klar for natten lenge før 18, men bortsett fra det har hun vært seg selv lik. Lille solstrålen ♡


SAMSUNG CSC


I ettermiddag har jeg vært en tur i Ski for å handle inn litt gaver. I morgen skal de nye Supervisorne i teamet mitt feires, og da fortjener de en liten oppmerksomhet for bra innsats. Jeg gleder meg til å se dem. Noen av dem møter jeg for aller første gang :) Mye samarbeid og jobb kan gjøres via sosiale medier, og det gjør det hele lettere for oss. For ja, vi er et team som bruker blant annet facebook for hva det er verdt. Jeg har fått et helt annet forhold til facebook nå enn før. Nå forbinder jeg facebook med jobb - noe jeg ser på som kun positivt, for jeg er veldig glad i jobben min.


Nå er lillemor i seng, og vi andre skal kose oss med taco. Proppfull med hjemmelaget guacamole. Jeg er hektet! Lørdagskvelden blir bra. Her vanker det nye episoder med Suits. Wohoo!

Ingen kommentarer: