torsdag 3. april 2014

1 år ♡

Burdagsjenta vår ♡


SAMSUNG CSC


For ett år siden, klokken 08:48, kom en vakker liten jente til verden. Hun har beriket vår familie med så mye kjærlighet, lykke, humor og glede. At det siste året har flydd av sted er det ingen tvil om. Jeg føler det var i går at jeg fikk hun opp på brystet mitt for aller første gang, og i dag fyller hun altså sitt første år. For en mamma vekker det mange tanker og følelser. Man går automatisk inn i en liten mimreboble. De som ønsker å mimre med meg, kan lese fødselshistorien her :)


Mia. Mimsen. Lille Mims. Smurfen. Miamor. Lykkeliten. Kjært barn har mange navn ♡ I dag sov bursdagsjenta helt til elleve, etter en natt på reisefot. Dagen hennes startet med sang og sjokolademuffins, i kjent bursdagsstil. En liten gave på sengekanten fikk hun også. En dukke vi kjøpte med fra Gran Canaria - som griner som bare rakkern hver gang den mister smokken. Ergo; vi har plutselig en skrikerunge i hus ;)


Mia har lært seg å stå oppreist. Ord hun ofte sier, er; mamma, pappa, oiii, se der, borte/bø - og ellers skravler hun som en foss på Mia sitt språk. Når vi nå var på ferie tror jeg flere trodde hun bare pratet norsk... :)


Feiringen av lille snupp skal vi ta neste helg. Nå skal vi finne tilbake til rutiner og komme tilbake til hverdagen igjen etter ferien. Jeg titter innom senere i dag med litt feriesnakk og bilder - til tross for at kameraet har fått hvilt seg litt vel mye iforhold til hva det pleier på ferier.


Ha en fin Torsdag i sola. Godt å komme hjem til sånt vær :)

Ingen kommentarer: