mandag 14. april 2014

3 av 4

What a night! Jeg hadde litt lyst til å rive meg i håret i natt, når kjæresten var helt nede for telling, Mimsen gråt og ville bare kose på armen og Teo fikk ettervirkningene av omgangsyken (uten å gå mer inn på det). Da var det én person her til å holde fortet - og det var meg. Den dødsslitne, småsure mora. Topp stemning!


SAMSUNG CSC


Heldigvis roet huset seg etterhvert, og etter få, men gode timer søvn våknet jeg opp til to tilsynelatende friske barn. Vi holder oss hjemme i dag, men begge spiser mat, smiler og leker. Det vil jeg si er gode tegn! Kjæresten derimot...


SAMSUNG CSC


Været er nydelig, så en gåtur i det fine været skal det nok bli. Frisk luft, det er noe en trøtt mamma absolutt trenger ;) Ha det fint!

2 kommentarer:

Fru Jacobsen sa...

Huff, masse masse god bedring i hus <3 Er vel ikke sååå lenge siden dere hadde dette fæle greiene i hus sist? Noe skikkelig møkk det der altså :(

monicajensen sa...

Jo, Mia og jeg hadde det for ca 3 uker siden. Nå var det Teo som ble syk først, men han er heldigvis så godt som fin igjen, og Mimsen har også hatt litt matlyst i dag, så vi får satse på at faenskapet snart er ute av hus. Jeg har skiftet på senger og vasket ned hele huset i dag, så nå måå det bli bra :P