søndag 6. april 2014

Å unne andre suksess

1186861_10153972139065424_1501608871_n


Når man velger å ta en annen vei i livet karrieremessig, får man oppleve hvor mange det er som ikke unner deg suksess. Hvor mange som rett og slett er redd for at du skal lykkes. Jeg har fått frekke kommentarer. Jeg har blitt ledd av. Ja, en venninne har til og med prøvd å drite meg og min jobb ut i sosiale medier, foran over hundre av våre felles kjente. Jeg kan velge å bli såret, eller jeg kan legge det bak meg og gå videre. Jeg velger å gjøre det sistnevnte, for ingen skal stoppe meg fra å nå mine drømmer. Ingen skal stoppe meg og min familie fra å leve det livet vi ønsker. Sånne negative tilbakemeldinger gir meg tonnevis med motivasjon!


Jeg er kjempestolt av meg selv og den jobben jeg gjør. Jeg har hjulpet veldig mange mennesker til en lettere hverdag. Jeg har hjulpet meg selv, ved å bli kvitt noen livslange problemer som stjal mye livskvalitet. Jeg hjelper også mennesker til å bygge sin egen karriere via sosiale medier. Takket være denne jobben kan flere i mitt team redusere sine stillinger, slik at de får mer tid hjemme med barna. Flere kan legge framtiden som ufør på hylla. Flere har utviklet seg masse og fått en mye bedre selvtillitt og selvfølelse. Jeg har fått en bedre selvfølelse. Vi blir ikke bare kollegaer, vi blir innmari gode venner. Venner som støtter hverandre, har gode samtaler og hjelper hverandre opp og fram. Vi heier på hverandre. Alle trenger å bli heiet litt på i hverdagen!


Så hvorfor er det så vanskelig i jantenorge å unne andre suksess? Det jeg gjør kan faktisk alle klare. Forskjellen er at jeg faktisk gjør det. Jeg sa ja til en mulighet som nesten hørtes for god ut til å være sant, men jeg tok sjansen - bestemte meg for å lykkes - og gjør litt hver dag for å nå mine mål. Denne måneden nådde jeg nye høyder, og jeg er stolt av meg selv!


Nå vet jeg at jeg kan gi barna mine den starthjelpen på voksenlivet som jeg selv ikke fikk. Nå vet jeg at jeg i fremtiden kan ta med meg Mamma og resten av familien på deilige ferier som de virkelig fortjener. Nå vet jeg at vi etterhvert kan kjøpe oss trygge, gode biler, med plass til hele familien. Nå vet jeg også at vi kan få barn nummer tre uten å trenge og bekymre oss for økonomien og tiden. Den eneste som kan stoppe meg fra å oppnå mine mål og drømmer er meg selv  - og akkurat nå er jeg ustoppelig :)


Alt handler om valg. Du har alltid et valg. Hvilke valg tar du i ditt liv? Hva ønsker du i ditt liv? Hva fortjener du?

26 kommentarer:

Iselin Jensen sa...

FANTASTISK godt skrevet!! <3 Jeg er så takknemlig for at jeg fikk bli med på denne reisen. Det er så utrolig GØY!! :)

monicajensen sa...

Jeg gleder meg til å følge deg på veien videre. Nå ruller ballen fort for deg, Iselin - akkurat som jeg visste at den ville gjøre :)

Cecilie sa...

Stå på!!! Dessverre er det ofte litt for mye jantelov, og en god dose misunnelse! Dette fortjener du !! :) Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, og jeg digger at du får dette til å gå så bra!! Deilig å kunne styre sin egen hverdag. Jeg driver å bygger opp noe å håper på det samme. :) God søndag til deg og familien :)

Ane sa...

Kan jeg spørre hva du tror du vil kunne regne med å tjene i mnd framover? Jeg synes dette høres kjempe interessant ut!

monicajensen sa...

Hei Ane :) Jeg kan sende deg en mail senere :)

monicajensen sa...

Det håper jeg du får til, Cecilie. Du er i hvertfall veldig inspirerende. Jeg heier på deg :)

monicajensen sa...

Mail er sendt :)

Marielle sa...

Jeg kunne også tenkt meg å høre mer om dette! Mer tid med barna uten at det går ut over økonomi er jo et stort pluss!

monicajensen sa...

sender deg en mail :)

veronica sa...

Hei!
Dette er kjempespennende!! Jeg også lurer på hva som er realistisk å tjene i mnd? Hvordan ligger du an etter såpass kort tid og hvor mye øker du per mnd?Har kjempetro på produktene!

monicajensen sa...

Hei :) Jeg sender deg en mail :)

Veronique sa...

Stå på Monica!!!!! Jeg synes du gjør en veldig bra jobb :)

Yva sa...

Forstår ikke helt logikken i innlegget ditt :-) Jeg er ikke en storslagen fan av Janteloven, og jeg her helt enig med deg at det er noe dritt! Likevel stusser jeg litt over at noen skal være misunnelig på en slik jobb. Sånn som jeg oppfatter det, og har hørt flere andre med samme oppfatning, så er jo Aloe Vera-greiene du driver med en form for nymotens "pyramidespill". Man verver jo venner/bekjente for at man selv i det store og hele skal få større kapital/tjene på det. Det du driver med er på en måte dagens tupperwear, det ligger ingen kred i det, og det er vel ingen som har det som drømmejobb. At folk jobber med nettopp det er jo helt greit, og SUPERT hvis man trives i jobben, men det er jo ingenting folk vil skryte av? :-)

monicajensen sa...

Supert å høre din mening, som grunner i uvitenhet :)

Jeg jobber i et Team Marketing selskap. Donald Thrump har bl.a gått ut og sagt at hvis han skulle starte opp et nytt selskap, så ville han startet et team marketing selskap. Ergo; det vil bli flere og flere av disse type selskap. Vent å se :)

Siden jeg jobber slik jeg gjør, kan jeg gi kundene mine en mye bedre service. Jeg kan tilpasse og møte akkurat deres behov, å levere varene direkte til dem. Jeg følger dem opp, og er dem ikke fornøyde får de pengene igjen - til tross for at de har brukt opp produktet.

Nå vet ikke jeg hvordan markedsplanen til Tupperware er, så det skal jeg ikke uttale meg om, men jeg følger en veldig rettferdig markedsplan - der de i mitt team kan tjene mye mer penger enn meg. Man får betalt etter innsats. De i teamet mitt kan gå forbi meg i markedsplanen og de kan tjene mer penger enn meg, til tross for at jeg "verva" (som du så fint kaller det) dem.

Jeg har til gode å "verve" en venninne. Jeg hjelper de som tar kontakt med meg til å bygge sin egen business. Ja, jeg tjener penger på det selv (naturligvis) - jeg får "lønn" fra samarbeidspartneren for innsatsen jeg legger i opplæringen-og oppfølgingen.

At du mener det ikke ligger noe "kred" i det, bryr jeg meg fint lite om, for DU aner ikke hva du prater om :) Når folk som er kronisk syke og på god vei mot uføre, finner en jobb der de kan hjelpe andre med å tilby dem gode produkter, styre dagene sine selv, jobbe når kroppen tillater det, og samtidig tjene gode penger på det - ja, DET synes jeg er fantastisk!! Og jeg er kjempeglad for at jeg får hjelpe dem til å nå SINE EGNE PERSONlIGE mål. Når jenta som jobber 8 timer hver dag, har lang reisevei til jobb og har to barn i bhg fra 7-17 hver dag, er kjempelei seg for at hverdagen er slik den er - ja, da er jeg glad for at det finnes andre utveier, slik at hun nå kan redusere sin stilling og få mer tid til de som betyr noe, uten å havne i en personlig økonomisk krise!

Jeg mener selv jeg har drømmejobben. Hva du mener har jo ingenting å si :) Jeg tjener ingen penger hvis jeg ikke hjelper andre til å nå sine mål. Ergo; en mindre egoistisk jobb skal man lete lenge etter!

A.H sa...

Elsker svaret ditt Monica!
Det handler ikke om å være missunnelig, men å hjelpe andre til å bli økonomisk fri. Noe man bare kan glemme om man jobber en 9-16 jobb, osv.
Og hva er egentlig nymotens "pyramidespill" om jeg tør å spørre, Yva? :D

Å jobbe med Foever gjør ikke bare godt for økonomien, men for helsa og livsstilen også. Alt spiller inn. Man får bedre helse, mer tid til overs, og en bedre økonomi, det finnes faktisk ingen grense på hvor godt man kan få det i Forever.

Å hjelpe andre til å starte opp franchise med Forever, er på samme måte som Grunderen i Rema1000, som starter opp flere butikker i Norge. Bare vi kan skape en global virksomhet, hjelpe andre til å starte opp butikker i over 150 land. Og det er CREDS, og det SKAL man ha betalt for :-)

Ha en fin dag da :-)

monicajensen sa...

Fin dag til deg også :-*

Natalie sa...

Men her virker det som om det er mer fokus på å «verve»/skaffe folk under seg, fremfor å selge de faktiske produktene. Sånn sett minner det vel veldig om MLM?

monicajensen sa...

Det ER mlm/team marketing. Uten salg kommer det heller ingen penger inn, så fokuset er i aller høyeste grad på salg. Jeg lærer mitt team til å selge via sosiale medier, og jeg gjør det samme selv!

Natalie sa...

Joda, men mlm kan vel anses som et smutthull i pyramideloven, som man trenger når man har et produkt som ikke er godt nok til å selge seg selv.
Du snakker om at du får betalt for å lære opp de du "verver". Da er det kanskje snakk om en fast sum, en form for "kursavgift"? Er det derimot prosenter av det de under bringer inn, er det vel ikke lenger så mye som skiller dette fra pyramidespill?
Og hva tjener man mest på? Å selge produktene eller å "verve" nye selgere?

karine sa...

Har ingen problemer med å unne andre suksess, synes det er morsomt med mennesker som tørr satse og klare det. Meeeen jeg synes du mister all troverdighet når du sletter kritiske/ikke halleluja kommentarer.. Vist "alle" er så fornøyde burde vel ikke noen få som setter spørsmåltegn ved dette være noe problem?

monicajensen sa...

Da lurer jeg på hvordan du vet om jeg har slettet noen kommentarer eller ikke? Det er svært lite negativt som har kommet inn, men jeg har publisert alt! Folk må gjerne stille spm, for da får man også rettet opp i eventuelle misforståelser rundt forever og team marketing :)

monicajensen sa...

Haha, ang at produktene ikke er gode nok til å selge seg selv er vel kanskje det dummeste jeg noensinne har lest! :) Når Rex, som er grunnleggeren bak forever, startet et team marketing selskap som går ut på direktesalg. Det var fordi han så at det var mest lønnsomt (noe han ikke er alene om). Selvfølgelig blir ikke produktene solgt i butikk da, for da er det jo ikke direktesalg!

Et pyramidespill er forresten et ulovlig selskap som ikke pleier å inneholde produkter engang. Der er det gjerne snakk om at alle skal invistere penger og hvor en på toppen skal gjøre lure invisteringer slik at folk liksom skal vinne på det. Ulovlige selskaper blir slettet så fort de blir oppdaget. Forever living er et stort og stødig selskap som har vært i 36 år nå, har AAA rating på økonomi (topp sertifisering med tanke på at alt er plettfritt i selskapets økonomi). Dessuten er det produktene våre som er base til omsetning og bonuser.

Karine sa...

Så bare på instagramen din at noen etterlyste noen uavhengige studier på forever sine produkter, noe jeg også kunne tenkt meg, men da jeg så etter svar var hele kommentaren slettet. Mulig det ikke var med viten og vilje men da ser det fort litt useriøst ut for min del..

monicajensen sa...

Det var fra en venninne av meg (som forøvrig ikke er min kunde), så vi tok praten via telefon i stedet. Mulig du føler det er useriøst, men alle samtaler trenger ikke ligge ute ;) Hun ville forøvrig være med på neste seminar med Mats Petterson, og hun har absolutt ikke gitt opp aloe vera, men som jeg sa til henne så kan hun benytte seg av 90 dagers tilfredshetsgarantien hvis hun ikke merker bedring, og har derfor ikke tapt noe på å prøve produktene!

Karine sa...

Ok. Jeg var mest interessert i de uavhengige testene;) men du ser det kanskje selv at det kan se litt ut som du sletter kritikk? Du er ellers veldig flink til å svare og forklare så ble litt overrasket :p

monicajensen sa...

Jeg har ikke noe imot en diskusjon eller tre, så lenge folk holder seg sakelige. Blir det usakelig/direkte stygt, så sletter jeg det (etterhvert..), rett og slett fordi jeg ikke orker sånt på instagrammen min. Når det er sagt så er det svært lite jeg har slettet. Jeg har fjernet ett bilde og de kommentarene fra venninnen min, men det sistnevnte var fordi jeg ønsket å forklare henne det via telefon i stedet for instagram.

Enkelte kan være veldig på kanten når de gjemmer seg bak pc-en, og nå tenker jeg ikke bare på mot meg, for jeg har heldigvis fått lite av det ift mange andre. Hvis man ønsker mer info om aloe vera eller produktene kan man kontakte meg per mail, i stedet for å prøve og "tråkke meg ned" med nedlatende kommentarer i offentligheten. Hadde man vært oppriktig interessert hadde man også gått fram på en annen måte tenker jeg ;)