tirsdag 22. april 2014

En smak av sommer

Hei folkens!


Håper dere har hatt en fin påske? Jeg har ikke vært så flink til å titte innom her i løpet av påsken, men på instagram har jeg lagt ut flere bilder fra dagene våres. Du finner meg hvis du søker opp @monicajensenorg :)


Så deilig at sola kan gi oss en smakebit på hva vi har i ventet :) Jeg har trasket rundt i shorts i ettermiddag, mens kjæresten har mekket årets første grillmåltid og ungene har kost seg med is. Det er ingen tvil om at det er flere enn meg som har savnet den norske sommeren. Vi nyter go´været så lenge det er her!


SAMSUNG CSC


Lille ruskemia smakte saftis for aller første gang i dag. Det var én bit og så var hun hektet. Hun slapp den ikke for alt i verden. Da den rant nedover armen hennes, og vi måtte ta den bort, var det drama uten like. Is var godt, og ispinnen var om mulig enda mer spennende! Alt de små opplever for aller første gang.. Jeg er glad jeg får være vitne til det :) Apropos drama.. Jeg har troen på at fjortisalderen kan bli interessant her i hus ;)


SAMSUNG CSC


Nå venter jeg på at begge to skal sovne på hvert sitt rom, så skal jeg legge meg ut på sofaen og nyte siste lille soltimen. Det går litt opp og ned om dagen, sånn med kroppen. Selvom jeg har flere gode timer om dagen, sier det plutselig stopp. Det eneste som hjelper da er å slappe helt av. Ta hensyn til meg selv og ikke presse meg lengre. Det er ikke alltid like lett når man er tobarnsmamma, bygger opp sin egen business og med alt annet som følger med et familieliv - men jeg prøver i hvertfall å høre på kroppen, og når jeg får mulighet til det er det helt utrolig hva litt avslapping kan gjøre. Bare flate ut og kjenne muskulaturen roe ned :)


Jeg titter nok innom i morgen igjen. Kanskje med litt forandringer her på bloggen. Jeg trenger nye farger ;) Klem fra meg**

1 kommentar:

Kristina Hansen sa...

Godt med is :)