søndag 27. april 2014

Enjoy the Sunday

For en fin dag dette er :) Den startet riktig nok klokken fem (!), men etter en liten morgenlur på oss alle er vi good to go og klare for en solfylt Søndag. I går var det en hektisk dag, der logistikk av familien blant annet sto på planen. I dag skal det være stikk motsatt av hektisk. Vi skal bare kose oss :) Teo er i bursdag, Mia sover i vognen sin og vi nyter stillheten ute på terrassen. Deilig!


SAMSUNG CSC


Senere i dag skal vi drømme oss litt bort... Vi skal på visning! Begge to har falt helt pladask for et hus i nærheten av Mamma/Mormor. Standarden er ikke like høy som her i leiligheten, men der har vi alt vi savner; kort vei til nærmeste familie, fire soverom, egen hage, gåavstand til det meste. Det hadde vært fantastisk og sluppet å være avhengig av bil hele tiden. Vi må derfor ta en nærmere titt, selvom det trolig bare blir med titten ;) Vi trives jo her også, og det er fantastisk for barn, men tenker vi på oss selv er det mye vi savner..


Siste dag med null tidspress, før pappapermisjonen tar en slutt i morgen, og Nicklas går tilbake til jobb. Da skal jeg igjen kombinere jobb og "permisjonstilværelsen". Det har gått fint før, så det går fint igjen, men annerledes blir det så klart. Først og fremst gleder vi jentene oss til å ta igjen litt tapt tid med venner av både store og små. Flere babylunsjer står på timeplanen den kommende uken. Å se såpass mye til Nicklas er derimot noe vi kunne vært bortskjemt med en stund til. Det har vært fantastisk å ha han hjemme :) Vi får nyte denne dagen, og glede oss over at mange familiedager står for tur!


God Søndag!

Ingen kommentarer: