lørdag 26. april 2014

Happy friday

Hei :)


Jeg har det ene og det andre innlegget i hodet mitt. Alt om flytur med barn, ett år tilbake i tid, "ny" terrasse, pappapermisjon, m.m., men det får nok vente litt til. Jeg sørger nesten litt om dagen, for min aller morsomste hobby må ofte legges på hylla før jeg i det hele tatt får begynt - nemlig å skrive. Fingrene/armene mine er helt ute og kjører om dagen, og jeg får så vondt når jeg taster på tastaturet. Blir litt smågal av det! Jeg satser på snarlig bedring, så jeg kan begi meg ut på de litt lengre tekstene igjen...


I morgen skal jeg igjen bevege meg ut av comfortsonen min. Jeg skal stå på min aller første stand. Midt i Ski. Haha! For flere måneder siden ble jeg spurt av Ski fotball om jeg ville ha stand på cup. JA, sa jeg - og her sitter jeg, en smule uforberedt, og vet ikke helt hva det er jeg faktisk har sagt ja til. Ja, jeg vet hva en stand er, men det praktiske rundt det har jeg ikke heeelt kontroll på. Vel, det går nok bra det også ;)


wpid-20140425-224834.jpg


Samtidig skal kjæresten på kompiscup/fest i helgen, og er opptatt hele morgendagen-og kvelden. Skikkelig dårlig timing. Farmoren til Mia stiller derfor opp som barnevakt på dagtid. Godt med reddende engler når man er 2 stk. foreldre som ikke alltid tenker eller prater med hverandre før dem sier ja til alt mulig rart ;) Teo skal muligens være med meg, men det tar vi som det kommer. Det er opp til han!


Sånn.. Da takket armen for seg. God helg til deg. Jeg håper jeg får tittet innom, ellers finner du meg på instagram @monicajensenorg :)

1 kommentar:

carianne sa...

Lykke til Monica! :-)

det kommer til å gå kjempe bra. Skulle gjerne vært med! ;-)
gleder meg til å høre utfallet. Hihi