fredag 11. april 2014

Jeg MÅ dele. Sånn er det bare.

I kveld har jeg vært på seminar med Mats Petterson, som er en verdenskjent ernæringsfysiolog. Ett ord; FANTASTISK! I 3,5 time har han fortalt om kost, kropp, tarm, sykdom, psyke m.m. Han er en utrolig flink foredragsholder og er så dyktig i sitt fag at jeg tror alle 200 i salen ble tatt med storm. Denne mannen vet hva han prater om! At lattermusklene fikk kjørt seg var bare en bonus. Tenk at klinisk nutrition kan være så morsomt ;) Med meg var Mamma og Svigermor, og alle tre satt igjen med den samme følelsen; endringer må til, og endringer skal til! Smerter, psyken, energien, sykdommer - alt kan reguleres med kost, trening, nok søvn og riktig balanse. Jeg har ikke mulighet til å formidle alt videre til dere, og nå er jeg så full av inntrykk at jeg er helt matt. Dette var første gang jeg hørte Mats forelese, men det var definitivt ikke siste gang. Neste gang jeg skal på et seminar med han skal jeg ta med meg så mange jeg klarer. Alt fra fysioterapauten og legen til venner og familie. Alle!


MatspettersonmonicajensenorgDet som gjorde foredraget ekstra spesielt var når Mats pratet om Forever sine produkter. Han er ikke en forhandler selv, men han er en storforbruker av aloe vera gel, argi+ og beepollen og har vært det i mange mange år. "Dere kan ikke fatte hvor gode disse produktene er for kroppen deres!" Han fortalte akkurat hva produktene gjør med kroppen, og sverger til samtlige av Forever sine produkter. Da er jeg glad for at jeg og mine får i oss disse produktene hver dag - akkurat slik han anbefaler!


Å skrive eller fortelle om Forever sine produkter er ikke alltid like lett. Mange tenker med én gang at jeg er ute etter å loppe dem for penger. Venninner som ukjente. Vel, er ikke jeg en dårligere venninne hvis jeg holder kjeft når jeg sitter på et produkt jeg vet kan hjelpe?! Ikke kom til meg og søk råd hvis du ikke er klar for å ta imot råd. Er du ikke fornøyd får du faktisk alle pengene dine tilbake igjen, selvom du har brukt opp hele kremen, tømt hele aloe vera dunken eller drukket opp hele boksen med argi+. Det er ingen andre som tilbyr noe sånt! Jeg føler det er min plikt å fortelle om disse produktene, for jeg er så uttrolig begeistret for dem og ønsker at flere skal få mulighet til å prøve dem. Om du velger å handle av meg eller en annen forhandler tenker jeg ikke på. Finn en forhandler nær deg som er dyktig i jobben sin og kontakt vedkommende! Hovedpoenget mitt er at disse produktene kan gjøre så utrolig mye positivt for deg. Du har ett liv. En kropp. Psyken henger sammen med magen. Magen henger sammen med psyken. Balanse er kroppen din avhengig av for å fungere optimalt! I say no more.. Men kanskje det kan være verdt et forsøk?


Èn gang i løpet av tiden min som selvstendig forhandler for Forever Living sine produkter har jeg opplevd at en kunde ville ha pengene sine igjen. Hun hadde drukket aloe vera i nærmere 90 dager, merket ingen stor forskjell, og ønsket å benytte seg av 90 dagers tilfredshetsgarantien. Pengene ble overført tilbake til kunden uten spørsmål. Jeg har nærmere 80 drikkekunder. 1 av 80. Hun merket kanskje ikke betydelig forskjell på det hun søkte etter, men etter i kveld vet jeg virkelig hva den kan gjøre for kroppen, og jeg sier bare WOW! Jeg er så utrolig glad for at hvertfall min familie/slekt drikker aloe vera og bruker Forever sine produkter på både innsiden-og utsiden av kroppen :) Hva andre gjør er ikke min business, men kanskje folk skal bli flinkere til å ta imot et råd med et TAKK i stedet for å angripe vedkommende som prøver å hjelpe deg, når du faktisk har bedt om hjelp ;) Jeg har flere ganger opplevd at folk omtrent roper "SELGER" i ansiktet mitt når de spør etter råd for det ene og det andre, og jeg kommer med et velment råd. Ikke gjør det, ikke oppfør deg sånn. Vær hyggelig. Prøv i hvertfall. Så skal du se at du kanskje får det litt bedre med deg selv også ;)


Og med det runder jeg av.. Det kroppslige nattskiftet begynner. Ja, nok timer med søvn er innmari viktig for kroppen din - og der har jeg absolutt et forbedringspotensiale, B-menneske som jeg er ;) Sov godt, og tusen takk for at du titter innom. Klem fra meg**


PS: Ta en titt på http://www.matsvision.se . Der kan du blant annet teste din fysiske alder.

Ingen kommentarer: